IPS prog.in PAGRINDINIS

B

bimbla

Guest
Ar yra žinoma trūkumus naudojant PAGRINDINIS programą su IPS?
Ar man * roBASIC geriausia priemonė aplink?Ar kas nors bandė savo PRO versiją?

bimbla.

iI'm tikrai patogi programavimas Nuotraukos pagrindinių, i naudojami PBP ir demo versija mi * robasic, vienintelis apribojimas yra 2k failas apriboti demo, ir ji CompactFlash kasdienybe, kuri džiuginantys ... I'll toliau bando jį ...

Didžiausias disadvangtage naudojant PAGRINDINIS vietoj C perkėlimo.
Tai daug paprasčiau uosto kodas C kitam mikrokontrolerów ir / ar kompiliatorių.
C yra "pramonės standartus".
C yra lankstesnės ir generuoja greitesnė / mažesnių kodas kaip BASIC.
Kitas didelis pranašumas naudojant C vietoj PAGRINDINIS yra keletas kodo bibliotekos ir pavyzdžių galima.
Čia galite rasti daug kodo pavyzdžių C ir lengvai panaudoti kodas C padarė kitoje mikrokontrolerów.
Čia taip pat rasite daug ekspertų prašyti pagalbos apie C programavimo nei PAGRINDINIS programavimo, nes C yra aukšto lygio kalba, vartojama beveik visi profesionalūs įterptosios programuotojų.
PAGRINDINIS beveik tik naudojamas hobbyists.

Jei neturite jau išmoko PAGRINDINIS Aš primygtinai rekomenduojame jums sužinoti C vietoj.

Aš naudoju PAGRINDINIS mane, bet aš girdėjau iš kitų PAGRINDINIS programuotojų kad IPS PAGRINDINIS Pro yra geras pasirinkimas, jei norite naudoti PIC BASIC.

yra daug privalumų Pro versija ją remti PIC18FXXX o pagrindinio dar ar riboti tik, bet jos taip pat kainuoja

http / / www.microengineeringlabs.com / pbp.htm daugiau informacijos

Labas
Aš naudoju MeLabs PicBasic Pro ir aš esu laiminga su juo.Neigiamas dalykas, apie tai, kad jums reikia redaktorius patiko mikrokodo Studija arba CodeDesigner kurios yra papildomos programinės įrangos paketų (yra nemokamai versijas ir žinoma, kad darbo baudą net profecional naudoti).
Į mikroBasic turi statyti redaktorius integruota į kompiliatorių paketą.
Kita galimybė yra Protonas Pagrindiniai iš www.picbasic.org.uk taip pat yra gera ir galinga kompiliatorių.
Norėdami nuspręsti, kuris iš jų pirkti, turite perskaityti jų vadovai pirmą kartą pamatyti rinkinį apie kiekvieną iš jų ir sužinoti, kas yra geriau už jūsų poreikius.Taip pat galite pabandyti kodą įvertinti kompiliatorių, kuris yra efektyvesnis, gaminti mažiau kodas po kompiliavimo.

taip protonų yra gera bandymų laboratoriją ne pramonės produktas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back