T
Taner
Guest
Sveiki Draugai, aš padariau savo keitiklis su PIC16F876A, 12VDC įvesties ir išvesties 220VAC (50Hz), menkučių = 500W. Grandinės ir programinės įrangos (angl. CCS PCWH), čia: D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ideali sinusoidė inverteris PIC16F84A mikrokontroleris check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - sine wave inverter naudojant PIC16F84A mikrokontroleris [/url] [/ quote ] gražus projektas .. pl įkelti schema ir šešioliktainis kodas
Mielas TANER, Ačiū už atsakymą. Abu produkcija yra sinusoidės. Bet išėjimo Gerai elgseną, kaip jau minėjau į mano ankstesnį pranešimą. Taip pat tai ok, jei aš naudoju 2V Šotki diodas vietoje, 2.4V? Koks turėtų būti idealus trans santykis KT savo CKT? Geriausi linkėjimai MushfiqHi mushfiqur04, srovės matavimo grandinės, sudaro CT (Current Transformer) ir du vartydami VP vairo (U1B ir U1C), suformuoti du curent įtampos keitikliai, vienas mažas srovės matavimas (U1C), ir vieną aukštojo srovės matavimas (U1B). Du keitikliai, išėjimo signalus shold Sinusinės įtampos (ne daugiau kaip + / - 2V), viduryje 5V maitinimo (2.5V). Ir du signalus vienas kitam yra apverstas.
brangūs mushfiq kas idealus trans santykis KT stabilizatoriai?Gerbiami TANER, Ačiū už atsakymą. Abu produkcija yra sinusoidės. Bet išėjimo Gerai elgseną, kaip jau minėjau į mano ankstesnį pranešimą. Taip pat tai ok, jei aš naudoju 2V Šotki diodas vietoje, 2.4V? Koks turėtų būti idealus trans santykis KT savo CKT? Nuoširdžiausi linkėjimai Mushfiq