IPS MCU sinusinės bangos Autonominiai inverterių dizainas

T

Taner

Guest
Sveiki Draugai, aš padariau savo keitiklis su PIC16F876A, 12VDC įvesties ir išvesties 220VAC (50Hz), menkučių = 500W. Grandinės ir programinės įrangos (angl. CCS PCWH), čia: D

Gražus darbas, aš bandžiau kurti naudojant tiristorius ir 8051 dirbo bauda

Ką apie PCB, jūs galite įkelti jį. Arba įkelti aiškiai schematiškai

i perjungimo programinės įrangos sinusinės bangos inverterių. Ir išbandyti mano universiteto lab.I po dviejų savaičių

[Quote = TANER] Sveiki Draugai, aš padariau savo keitiklis su PIC16F876A, 12VDC įvesties ir išvesties 220VAC (50Hz), menkučių = 500W. Grandinės ir programinę įrangą (CCS PCWH), čia:: D [/quote] Šis dizainas yra per complecated. Man reikia ką nors paprasto,

Sveiki, aš iš Irako galėtumėte įkelti aiškiai SCH. ir PCB tai yra puiku!

Sveiki Draugai, aš buvo pertvarkyti grandinės sine bangos inverteris su PIC16F876A MCU Аltium dizaineris Vasara 08, ir Jūs galite padaryti savo PCB. Ir čia yra 3 bibliotekos, susijusių su elektros grandinėms. Nuoširdžiausi linkėjimai: TANER: D

Hi TANER galite, prašome siųsti man kodą Pic 16 _sinewave keitiklio im laukia jūsų atsakymo. Dėka karthick

Gerbiamasis Sveiki, man reikia šios projektavimo programinės įrangos Аltium dizaineris Vasara 08 whare aš galiu gauti šią ...... Nuoširdžiausi linkėjimai khurram Farooq [citata = TANER] Sveiki Draugai, aš buvo pertvarkyti grandinės sine bangos inverteris su PIC16F876A MCU Аltium dizaineris Vasara 08, ir Jūs galite padaryti savo PCB. Ir čia yra 3 bibliotekos, susijusių su elektros grandinėms. Nuoširdžiausi linkėjimai: TANER: D [/quote]

Sine wave inverter naudojant PIC16F84A mikrokontroleris Check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] "YouTube" - sine wave inverter naudojant PIC16F84A mikrokontroleris [/url]

Ideali sinusoidė inverteris PIC16F84A mikrokontroleris check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - sine wave inverter naudojant PIC16F84A mikrokontroleris [/url] [/ quote ] gražus projektas .. pl įkelti schema ir šešioliktainis kodas

Gerai vaikinai i įkelti HEX failo + schema labai greitai

Gerbiamasis TANER, Aš mačiau sine banga inverterių grandinės schema. Norėjau naudoti matavimo grandinės ir bandė įgyvendinti srovės matavimas. Aš pakeitė 100 omų varža 33 omų ir su 500 omų atsparumas 1.5K CT ruožtu santykis 1000:3. Kai apkrovos srovės padidėjimas iki 5A ne current_h sumažina įtampą ir pradeda vis po apkrovos srovės padidėja daugiau nei 5 A. Ar galėtumėte paaiškinti dabartinę matavimo grandinės veikimą? Laukiame jūsų.

Hi mushfiqur04, srovės matavimo grandinės, sudaro CT (Current Transformer) ir du vartydami VP vairo (U1B ir U1C), sudarančių du curent įtampos keitikliai, vienas mažas srovės matavimas (U1C), ir vienas didesnis srovės matavimas (U1B ). Du keitikliai, išėjimo signalus shold Sinusinės įtampos (ne daugiau kaip + / - 2V), viduryje 5V maitinimo (2.5V). Ir du signalai yra apverstas viena kitai.

TANER, yra tam tikrų pagrindinių, kad jums reikia paaiškinti, kuris būtų pagerinti arba modifikuoti savo dizaino ar net kaip aš beginer. 1. peržvalgos lentelę savo dizainą, kodėl jūs pasirinkote 831 amplitudė, o ne bet kurios kitos vertės, pavyzdžiui, 200 arba 470? 2. kaip jūs generuoti įtampos korekcija lentelę? jei bet kuris iš mūsų, kaip beginer bus naudinga / mokytis iš savo dizainą, šį klausimą reikia išsamų paaiškinimą, kad jei viena reikia sukurti kitą keitiklio visiškai jis gali pradėti iš pradžių labai geras. gali hameeds01 praneškite mums pamatyti savo schemą keitiklis su 16f84? dėl, babalola.

Hi mushfiqur04, srovės matavimo grandinės, sudaro CT (Current Transformer) ir du vartydami VP vairo (U1B ir U1C), suformuoti du curent įtampos keitikliai, vienas mažas srovės matavimas (U1C), ir vieną aukštojo srovės matavimas (U1B). Du keitikliai, išėjimo signalus shold Sinusinės įtampos (ne daugiau kaip + / - 2V), viduryje 5V maitinimo (2.5V). Ir du signalus vienas kitam yra apverstas.
Mielas TANER, Ačiū už atsakymą. Abu produkcija yra sinusoidės. Bet išėjimo Gerai elgseną, kaip jau minėjau į mano ankstesnį pranešimą. Taip pat tai ok, jei aš naudoju 2V Šotki diodas vietoje, 2.4V? Koks turėtų būti idealus trans santykis KT savo CKT? Geriausi linkėjimai Mushfiq

Gerbiami TANER, Ačiū už atsakymą. Abu produkcija yra sinusoidės. Bet išėjimo Gerai elgseną, kaip jau minėjau į mano ankstesnį pranešimą. Taip pat tai ok, jei aš naudoju 2V Šotki diodas vietoje, 2.4V? Koks turėtų būti idealus trans santykis KT savo CKT? Nuoširdžiausi linkėjimai Mushfiq
brangūs mushfiq kas idealus trans santykis KT stabilizatoriai?

Gerbiamasis Sahu, aš esu taip pat stengiasi suprasti CT dydis skirtingas taikymo. Manau, kad jei jūsų stabilizatorius 1000VA arba didesnės nei 1000:1 dirbs. Ačiū Linkėjimai Mushfiq [quote = sahu; 829.204]? Brangūs mushfiq kas idealus trans santykis CT, stabilizatoriai [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back