IPS 40pin ZIF Programuotojas padėti

P

Picstudent

Guest
Aš ieškau pic programuotojas su vienu 40PIN ZIF, kurie gali įgyvendinti daugelį įvairių Pics. Prašome vadove man su informacija. Aš mačiau su borto 12C508, kuri turi kontroliuoti programinės įrangos už kažką panašaus that.Please padėti programmer.Looking programuotojas!

Labas Picstudent, turiu ką ieškoti, tačiau naudojant PIC16C628 laive Šiąnakt aš pm Jums. Bye

Sveiki Sfinksas, Ar galite dalytis šiuo programuotojas schemos ir pamokos jūs paminėjote? Ačiū, GAM

Sveiki Sfinksas, jei tai yra įmanoma, aš norėčiau turėti schemos ir programinės įrangos. Dėkojame, 777 *

Sveiki, Dėl tam tikrų priežasčių aš negaliu skelbti jį čia. Atsiprašome Pabandykite PM man. Bye

Labas Picstudent, jūs norite sukurti vieną ar įsigyti vieną? Nekilnojamasis universaliųjų DIY pic progs nėra taip lengva rasti, galite paprastai rasti tik serijos progs arba tik-16C54 šeimos lygiagrečiai prog, niekada 17C lygiagrečiai progs Jei norite pastatyti tikrai universalus pic programuotojas turėtumėte pabandyti picstart + klonas ( paieška edaboard) arba pirkti piKprog + kaip prietaisas (# 200 €) hxxp: / / www.elnec.com

Sveiki, here Galutinė RTM čia visi, aš ieškau statybos programuotojas mano savarankiškai, o ne perkant vieną. Šiuo metu aš su 16F628 laive dizainas siųsti man iš Sphinix. Planuoja statyti, kad vienas. Tuo tarpu ieškant mažų 12c508 laive programuotojas taip pat. Ką apie kažką vadinama Visuotinės programuotojų? Gebanti Nuotraukos, Atmels, AVRS kt. Ponyprog naudoja kelis DIP sockets.I ieškau vieną su ZIF lizdas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back