IPS 18f prijungtas ti sim modulis problrm

W

wael_wael

Guest
Mieli draugai,

Aš einu į projektavimo sistemą, kuri naudoja pic 18fxxxx, sistema turėtų turėti galimybę registruoti balsas MSD kortele ir gali išsiųsti ją naudojant MMS žinutės.man reikia pagalbos surasti SIMxxx modulis, kuris turi didelės apimties byla ir galinčių apdoroti mms.

antra, kaip nurodyta i nori prisijungti MSD kortele atminties pic 18fxxxxx tai įmanoma ir pic specifikacija paminėti, kad pic galėtų adresų 2 MB išorinės atminties.kiek dydį MSD kortele gali būti prijungta prie IS.

Aš ir paprašė tiek daug, bet aš žinau, kai kurie iš jūsų turi galimybę pateikti atsakymus, man ir visiems nariams.
Nuoširdžiausi linkėjimai

wael_wael rašė:

Mieli draugai,Aš einu į projektavimo sistemą, kuri naudoja pic 18fxxxx, sistema turėtų turėti galimybę registruoti balsas MSD kortele ir gali išsiųsti ją naudojant MMS žinutės.
man reikia pagalbos surasti SIMxxx modulis, kuris turi didelės apimties byla ir galinčių apdoroti mms.antra, kaip nurodyta i nori prisijungti MSD kortele atminties pic 18fxxxxx tai įmanoma ir pic specifikacija paminėti, kad pic galėtų adresų 2 MB išorinės atminties.
kiek dydį MSD kortele gali būti prijungta prie IS.Aš ir paprašė tiek daug, bet aš žinau, kai kurie iš jūsų turi galimybę pateikti atsakymus, man ir visiems nariams.

Nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back