IPS 16f877 DC variklio kontrolės

O

omsi

Guest
hi, jei ir paieškos programa DC Motor valdiklio naudojant PIC16F877 ir gauti, kad naudojant pwm.try iš mėginio programa.

Hi guys ... Aš taip pat turėti patį darbą su U. Aš turiu naudoti PIC16F876 generuoti PWM kontroliuoti variklio tiltas su grįžtamojo ryšio sistemą, ir tuo pačiu metu pakeisti kryptį. Ar yra koks nors būdas gauti mėginio programa, susijusi su šiuo atveju?

Aš bandė imituoti PWM su isis.I galite pamatyti PWM signalo forma, taikymo sritį, bet aš nematau jokių įtampos, kai aš su nuolatinės srovės voltmeter.What "problema?

Hi guys, Aš dirbu dėl to paties projekto per ... tai pasidalinti savo schematinis grandinės?

Štai ISIS modelis kontroliuoti DC variklis su PWM.It PIC BASIC.

Labai ačiū! Ar optiniu-ENCODER tipinė greičio fiksavimo būdas? Ar yra kokia nors alternatyva pajusti greitį?

Taip pat jūs galite naudoti tacometer pajusti greitį, bet, kad vyresnio amžiaus būdas tai padaryti.

Ką jūs naudojate savo DC contrller pavara variklis? H-tiltas, MOSFETs ... ir tt?

Taip. Visas tiltas su mosfets. Kontroliuojama pagal PIC16F877A.

[Quote = minisan] ačiū labai! Ar optiniu-ENCODER tipinė greičio fiksavimo būdas? Ar yra kokia nors alternatyva, pajusti greitį? [/Quote] kaip apie Holo efekto jutiklio .... išbandyti šį ... prasme dydį DC motorinių transporto priemonių srityje ir išvesties digtial signalą atgal į PIC ...

Ar bet kokia įstaiga pasakyti, bet iš anksto nustatytas PWM, ADC, UART funkcija HiTech C Compiler im naudojant PICC Versija 8.03PL1, Prašome padėti

bet naudojant IPS 16f877 su Holo efekto principu veikiantys greičio jutiklis, pavyzdį? thanx

Šis kodas parašytas Proton "Plius Kompiliatorius, kontroliuoti LED prietaiso apšvietimas 16f630 XTAL = 10 all_digital = 1 Dim vertė baitų simbolis SW1 = portc.0 SIMBOLIS SW2 = PORTc.1 vertė = 0 Chk1: jei vertė <255 tada, jei SW1 = 0 tada VERTĖ = value + 1 endif endif jei vertė> 0 tada, jei SW2 = 0 tada VERTĖ = vertė - 1 endif endif PWM porta.0, vertę, 100 pradziu Chk1 PABAIGA

[Quote = syahrul.s] Hi what geriausia kompiliatorių už pic16f877a? [/Quote] Paieška lenta, jums bus gauti jūsų atsakymą. Bet aš manau, kad bet kompiliatorius yra geras priklausomai nuo taikymo natūra. Galite naudoti CCS C, tai yra patogi, bet nesitikėkite, kad jis yra geriausias.

[Quote = glenjoy] [quote = syahrul.s] Hi what geriausia kompiliatorių už pic16f877a? [/Quote] Paieška lenta, jums gauti jūsų atsakymą. Bet aš manau, kad bet kompiliatorius yra geras priklausomai nuo taikymo natūra. , Galite naudoti CCS C, tai yra patogi, bet nesitikėkite, kad jis yra geriausias. [/Quote] Dearfriend glenjoy aš norėčiau naudoti "Proton Plius Kompiliatorius yra galingas kompiliatorius

[Quote = hassan1980] Tai Proton "Plius Kompiliatorius kodas parašytas kontroliuoti LED prietaiso apšvietimas 16f630 XTAL = 10 all_digital = 1 Dim vertė baitų simbolis SW1 = portc.0 SIMBOLIS SW2 = PORTc.1 vertė = 0 Chk1: jei vertės <255 tada, jei SW1 = 0 tada vertė = VERTĖ + 1 endif endif jei vertė> 0 tada, jei SW2 = 0 tada VERTĖ = vertė - 1 endif endif PWM porta.0, vertę, 100 pradziu Chk1 pabaigoje [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back