IPS 16F84A Crystal nedirbkite?

W

wolf12

Guest
Aš naudoju RC grandines kaip ossilator konfigūracijos 16f84a. Jie dirba gerai. Bet dabar, kai aš bando naudoti 4MHz arba 10MHz krištolas, ji neveikia, net mirksi LED programą. Ar turiu kažką keisti programoje keičiant oscilator konfigūraciją? (Asamblėjos naudojama kalba)

Ar žinote generatorius susijusių konfigūracijos bitai ("saugiklių")? Jūs turite pakeisti numatytąją rc XT generatorius konfigūraciją, '0 'FOSC1 nustatymas.

Ar žinote generatorius susijusių konfigūracijos bitai ("saugiklių")? Jūs turite pakeisti numatytąją rc XT generatorius konfigūracijos, kuriame FOSC1 į "0".
Ne, aš nežinojau, galite tai padaryti banko 0 arba 1? BCF FOSC1 veikia? Aš perskaičiau lapo ir jis sako: apie 2007h registruotis.

else if u yra naudojant MPLAB IDE, ir gali nustatyti konfigūracijos bitai atskirai išvalykite parinktį "konfigūracijos bitai nustatyti kodą", nustatykite generatorius su "SS" tipo .. tikiuosi, tai veikia

Jo konfigūracija saugiklis, o ne failą užsiregistruoti. Jūs turite nustatyti, kad jis programavimo etape, ji negali būti pakeista pagal programą kontrolės, jei tu ji būtų katastrofos procesorius! Jūs galite nustatyti jį rankiniu būdu arba įdėti į HEX failą konfigūracijos, jei jūsų montuotojo leidžia jums tai padaryti. Dauguma programavimo įranga bus patikrinti, ar konfigūracija yra saugoma HEX failas ir, jei jis nemano, kad bus nustatyti už jus konfigūracijos. Dėl 4MHz galite naudoti XT arba HS režimą, 10MHz naudoti tik HS režimas. Vienintelis skirtumas tarp XT ir SS režimų vidaus generatorius įgyti, yra daug sutapimų apylinkėse 4MHz, kai abu dirbs vienodai gerai. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back