IP per DVB?

K

kormesii

Guest
Hi all,

Aš Dektec DTA-107 (http://www.dektec.com/Products/DTA-107/index.asp) aš parašė valdybos vairuotojo ir matau priimamasis RSSI stiprumo rodiklis yra daugiau kaip 90% (naudoti SkyStar2 imtuvas ).Noriu perduoti interneto paketas per DBV.Aš parašė Ethernet Sniffer, kad visas tinklo paketus ir perduoti jas per DVB tačiau imtuvas doesn t priimti bet kokius paketus.Tada aš pamačiau, kad yra specialios IP per DVB protokolą.Mano klausimas yra ragana dalis DVB standartas yra IP perdavimą?Ar yra kokių nors šaltinių vadinamasis MPE Multiprotocol Inkapsuliacija arba mėginio DVB-IP paketą duomenis?Kur rasti daugiau informacijos?
Tnx.

DVB-H nešiojamosioms, yra dalis IP per DVB, ETSI aiškiai rodo, kad MPE ir net MPEFEC.
remkitės www.etsi.org
godd sėkmės

Leiskite man paaiškinti tiesiog kaip ip yra įdedami į DVB-H srautą.

DVB-H priklauso nuo famly DVB standartus, kurie savo super nustatyti DVB-T, iš esmės duomenų vežamas TS paketus MPEG, iš šių TS paketus vykdo arba MPE sectoin ar FEC skyriuje, MPE skyrių antraštės ir crc, jos moka įkelti iš tiesų yra IP Packet, IP paketų dažniausiai vežti UDP paketas, kuris vykdo arba RTP paketinis arba RTCP paketas, thos RTP paketai veža LOS uinits iš H264 garso ir vaizdo duomenis, vartotojo galite gauti IP paketus ir siunčia juos į VLC kaip tinklo srautą, jis gali matyti savo vaizdo groti, ir bandė jį sau.

feel free to ask me ką nors norite.

Bassem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back