Inverter

Jums
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Pažiūrėkite!http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=91039

Elson

Thank you very much sir, kad suteikėte man vietos, kur galiu turėti apie savo projektus ...... informacijaAr galėčiau gauti naudai sere ...esu 5-ais metais studentas Mindanao State University-Main Campus.Turiu projekto pasiūlymą
dabar bet tai liūdna pasakyti, kad aš neradau dar bet naudinga projektui įgyvendinti.atsižvelgdamas į tai, aš noriu turėti savo suggeston į šį klausimą ...Ačiū youin anksto

Geoffrey rašė:

Thank you very much sir, kad suteikėte man vietos, kur galiu turėti apie savo projektus ...... informacija
Ar galėčiau gauti naudai sere ...
esu 5-ais metais studentas Mindanao State University-Main Campus.
Turiu projekto pasiūlymą

dabar bet tai liūdna pasakyti, kad aš neradau dar bet naudinga projektui įgyvendinti.
atsižvelgdamas į tai, aš noriu turėti savo suggeston į šį klausimą ...
Ačiū youin anksto

Dėkojame už suggestioon sere ...jūs pabandyti įgyvendinti šį projektą, sere?kiek maksimali galia yra pagaminti?tu

Geoffrey rašė:

Dėkojame už suggestioon sere ...
jūs pabandyti įgyvendinti šį projektą, sere?
kiek maksimali galia yra pagaminti?
tu

Labas
Tiesiog sudomino nes ši tema yra daugiau saulės taikymas.
Draugai, saulės taikymo turime naudoti INVERTER kad gavo jau nėra apkrovos curent ir aukštos efficiancy.Tai ne possibel pasiekti, namų vienetas su 50 arba 60Hz perjungimas.Tai neabejotinai gali būti pasiektas naudojant geros kokybės ferito šerdis ir DC-DC keitimo ir DC to AC konversija naudojant MOSFET tiltas įjungtas reikiamo išėjimo dažnis.Pavyzdžio grandinė yra pridedamas už tai, kaip padaryti šią idėją.
Naudokite ferito šerdis sumažinti bendras sąnaudas ir dydį keitiklio.
Galite susisiekti su manimi savo 500watt darbo projektavimas visą informaciją, kurią aš nenoriu rašyti čia viešai.

Gali susisiekti su manimi per visas abejones dėl saulės energijos SISTEMA IR MAITINIMO KEITIKLIAI.

Į sveikatą
Šiandien
hnambiar (at) yahoo.com

Thank you very much for the help SIR ..

DĖL TO VISI ..

Tikiuosi, kad jums duos man Duomenys apie šį projektą.

--- Bless You

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back