Inverter

M

morka

Guest
labas

Kas bus perduoti kreivė inverter, jei aš pakeisiu VDD ir Vss?

ME wrote:

Jei pakeisite VDD ir Vss jums bus sunaikinti keitiklio.

Aš iš esmės sutinku su "HCM_Bucat", bet turi papildomą informaciją.Galima vadinti nevisavertis buferis (nepilnai bando žemėlapyje pirkimo narė išėjimo narė), jei VDD ir Vss yra anuliuojami.Ir Vss nebūtinai tuo, tiksliau ji yra arba tuo, arba neigiami pasiūlos (lyginant su VDD).

PVO prietaiso poveikis tampa "pull-down" įrenginys ir NMOS prietaisas tampa traukos iki prietaiso, būtent tai, ką jie daro geriausiai priešinga.

] the output can be pulled down to no lower than Vtp (V threshold for the PMOS device) instead of zero.

Produkcija gali būti traukiama iki didžiausios | VDD - V studijų |, kurioje yra V studijų NMOS riba ir įtampos [papildomai]
produkcija gali būti nugriauta ne mažesnė kaip VTP (V ribą PVO prietaisas), o ne nulinis.

Case 1
Input = 0, output = 0 VTP
2 atvejis
Įvedimo = 5V, išėjimo = | 5V - V studijų |

Ar tai reiškia, kad šio INVERTER gali būti naudojami siekiant sumažinti įtampa sūpynės?

golfbumb rašė:

Aš iš esmės sutinku su "HCM_Bucat", bet turi papildomą informaciją.
Galima vadinti nevisavertis buferis (nepilnai bando žemėlapyje pirkimo narė išėjimo narė), jei VDD ir Vss yra anuliuojami.
Ir Vss nebūtinai tuo, tiksliau ji yra arba tuo, arba neigiami pasiūlos (lyginant su VDD).PVO prietaiso poveikis tampa "pull-down" įrenginys ir NMOS prietaisas tampa traukos iki prietaiso, būtent tai, ką jie daro geriausiai priešinga.
] the output can be pulled down to no lower than Vtp (V threshold for the PMOS device) instead of zero.
Produkcija gali būti traukiama iki didžiausios | VDD - V studijų |, kurioje yra V studijų NMOS riba ir įtampos [papildomai]
produkcija gali būti nugriauta ne mažesnė kaip VTP (V ribą PVO prietaisas), o ne nulinis.Case 1

Input = 0, output = 0 VTP

2 atvejis

Įvedimo = 5V, išėjimo = | 5V - V studijų |

lokeyh rašė:

Ar tai reiškia, kad šio INVERTER gali būti naudojami siekiant sumažinti įtampa sūpynės?

tada O / P sūpynės bus sumažina .. taip pat kai substrato šališkumo poveikį ateis į nuotrauką ..

morka wrote:

labasKas bus perduoti kreivė inverter, jei aš pakeisiu VDD ir Vss?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back