Interviu Message Forums

B

BIR

Guest
Hello everyone,

Turiu neatidėliotiną klausimą:

Turiu du interviu kitą savaitę tarpinį MTTP poziciją.Aš ketinate pirkti už interviu kostiumas, bet draugas patarė man, kad žmonės negali dėvėti kostiumai interviu nebereikia (išskyrus vadovaujančias pareigas).Ar tai tiesa?Interviu yra Šveicarijoje, o aš turėti Ph.D., reikia investuoti į naujas kostiumas ar ne.

Dėkojame už patarimus.Ačiū.

BIR rašė:

Hello everyone,Turiu neatidėliotiną klausimą:Turiu du interviu kitą savaitę tarpinį MTTP poziciją.
Aš ketinate pirkti už interviu kostiumas, bet draugas patarė man, kad žmonės negali dėvėti kostiumai interviu nebereikia (išskyrus vadovaujančias pareigas).
Ar tai tiesa?
Interviu yra Šveicarijoje, o aš turėti Ph.D., reikia investuoti į naujas kostiumas ar ne.Dėkojame už patarimus.
Ačiū.

Ačiū už Jūsų atsakymą.Nemanau dėvėti kostiumai kasdien, bet aš dėvimi kombinezonai, kai reikia.Aš neturėjo Europoje enterview prieš ir aš nežinau, ko tikimasi.Maybe I'm a bit data.Kokios būtų alternatyva kostiumas už pokalbį?

Tai priklauso .. Jeigu toje šalyje, savo įprastomis dėvėti kostiumai interviu sakau po norma.Būdamas išvaizdi būtų gerą įspūdį darbdaviui.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back