interviu klausimą maketavimas

M

mouzid

Guest
I'm mokymosi maketą. I'm doing mano pirmasis keitiklis naudojant PMOS ir NMOS transistr iš bibliotekos. Žinau, kad PVO urmu, turi būti prijungtas prie VDD, NMOS didmenomis GND. Kad nėra aišku, man paveikslėlyje sėjos 2 tranzistoriai maketą. Aš drawed už inverterio išdėstymą, bet I dont know, kad galėtumėte susisiekti su PVO ir NMOS urmu. Prašome padėti.

Išdėstymo programa turi būti virtuozas, ir teisę žaliosios zonos turėtų būti nwell regione. Be virtuozas, juodame fone yra substratas. Jei naudojate p-substrato procesą, tada visi fono (juoda) plotas yra p-sub. Ir dabar, NMOS atveju turi būti p + regione sub-kaklaraištis. Taigi jūs galite atkreipti p + difuzijos ir kontaktai kai p-sub šalia NMOS. Ir prijungti, kad į GND. tai kūno poslinkis dėl NMOS. Dėl PVO atveju, jūs turėtumėte atkreipti n + difuzijos ir kontaktai, n-gerai regione netoli PVO. Ir prijungti, kad į VDD. tai kūno poslinkis dėl PVO. (gerai kaklaraištis) Štai pavyzdys. viršutinė pusė yra PVO. Linkėjimai.

Koks yra skirtumas tarp tavo ir mano skirtumas? Tik skirtingas dalykas, galiu rasti tai-čiaupo yra ne kairėje pusėje-mano čiaupo yra apačioje (NMOS), viršuje (PVO) Aš nesuprantu, kodėl tu negali rasti urmu ryšį. Ir aš Fab-kai su pirmiau keitiklio grandinę, ir Jis, žinoma, veikia gerai. Atkreipti dėmesį, jei aš neteisus,

[Quote = ljy4468] Koks yra skirtumas tarp tavo ir mano skirtumas? Tik skirtingas dalykas, galiu rasti tai-čiaupo yra ne kairėje pusėje-mano čiaupo yra apačioje (NMOS), viršuje (PVO) Aš nesuprantu, kodėl tu negali rasti urmu ryšį. Ir aš Fab-kai su pirmiau keitiklio grandinę, ir Jis, žinoma, veikia gerai. Atkreipti dėmesį, jei aš neteisus, [/quote] Gal aš neteisus. Manau, kad jūsų keitiklio nėra daroma taikant virtuozas. Difuzija spalvos skiriasi, jeigu, palyginti su antruoju maketą. Dėl savo čiaupo, matau juos aukštyn ir žemyn, bet neturėtų jis būti arti difuzijos?

Gerai, aš layouted su virtuozas. Bet display.drf gal skiriasi nuo jūsų. Naudotojai gali keisti spalvą sluoksniu. Ir vandentiekio ir sklaida turėtų būti šiek tiek klirensas pagal mano dizaino taisyklė. Be to, kai procesas, kuris gali būti greta, kaip maketą. Linkėjimai.

todėl reiškia, kad apsauginių juostų, kurios sudaro n + sluoksnis (už PVO) taip pat apsvarstyti, kaip urmu? kad galėčiau prijungti guardband į VDD apeigos? jis vis dar suteikia tą patį ryšio, kaip tavo apeigos? Aš esu naujas dizaineris .. ačiū

[Quote = AdvaRes] Labas ljy4468, Jūsų keitiklis neveikia. I dont see urmu ryšį su VDD ir GND. [/Quote] atrodo gerai man! Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back