Interfacing PIC16F877A ir SIM300 GSM plėtros taryba

S

SAWULA

Guest
Aš nusipirkau SIM 300 plėtros tarybos ir sujungė jį su kompiuteriu ir ji veikia puikiai. Galiu siųsti SMS žinutes ir viskas. Bet kai aš prijungti SIM300 developement lenta su PIC16F877A microcontroler, jis neveikia. Aš prijungtas per MAX232 Rx ir Tx kaiščių ir GND smeigtukai tik (taip pat, kaip bendravimo tarp PC ir PIC16F877A). Noriu siųsti bei gauti SMS. Ar kas nors padėti man Prašome. Tai skubiai!

Vienas paaiškinimas Sawula. Kokiu būdu jūs bandėte GSM sąsaja su IPS MCU. Ar jums sąsają susietiems GSM Eval. Valdybos IPS MCU arba į IPS GSM modulis. Jei esate sąveikaudama GSM modulis prie IPS nereikia naudoti max 232. bcos GSM modulis yra taip pat suderinama su TTL, todėl jūs galite tiesiogiai sąsaja MCU GSM Tx ir RX, TX ir RX. Onemore dalykas RTS ir CTS GSM modulis turi būti trumpuoju (aparatūros oszukiwanie). jums sakė, kad jums bendrauti GSM Eval. lenta su PC, kad CTS ir RTS bus pasirūpinta pati PC. (Manau, kad UR naudojant HyperTerminal rigtht?)

Visos teisę pašalinti MAX 232 ir aš prijungtas moterų nuosekliojo prievado jungtis modemo ir 26d PIN (RX) 2-pin jungtis serijos MCU 3 pin 25 pin PIC16F877A (TX). Ir 8 pin (RTS) ir 7 pin CTS trumpuoju. Yra pagrįstas ir 5 pin nuoseklųjį prievadą. Bet aš ne gauti bet nuo modemo atsako. Tada aš grouded RTS ir GND smeigtukai ir atjungti CTS kontaktų. Bet vis tiek tai neveikia. Ar man reikia prijungti bet kiti smeigtukai prašome padėti man!! Bet anksčiau aš patikrinti tiek PC, modemo ir kompiuterio nuosekliojo ryšio grandinės buvo sėkmingas.

jie jau buvo skirta daug kartų ... Esu tikras, kad gausite atsakymą, jei ieškote forumas .... Aš taip pat daug kartų atkreipė dėmesį į šį .... http://www.edaboard.com/thread207935.html [url = http://boardreader.com/thread/Problem_with_sending_AT_commands_through_6wm98X31tc.html] Temos Problema su AT komandos siuntimas per nuoseklųjį prievadą SIM300 GSM modemas | Elektronika | BoardReader forumas [/url]

Sveiki sawula. Aš tikiuosi, žinote apie TTL ir RS 232 logika lygiai teisę? Jei sąsaja GSM modulis (lusto) nereikia naudoti max 232. Jei sąsaja GSM Eval laive (ne GSM modulis) su IPS jums reikia naudoti max 232. Žiūrėkite priedą. Dar vienas dalykas patikrinti GSM modulis, ar tai naudotis tinkamai, ar ne? Geriau jūs pateikiate išorinis jungiklis grandinės On / Off modulis. Vėliau galite perjungti GSM modulis On / Off IPS pati.

Aš turiu savo tašką thirugnanam.ram. Ir dabar veikia puikiai. Ačiū biče.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back