Interfacing LM35 į vynai 16F877A ir naudingų nuorodų į PBP

P

promtech

Guest
Hi guys, esu nauja pasaulio mikrokontrolerów.Turiu problema su sąveikaudama LM35 į vynai 16F877A ir Aš negaliu rasti bet kokią nemokamą samouczka arba kitos naudingos medžiagos PIC Pagrindinis Pro "(PBP) programavimas.Aš būtų labai malonu, jei kas nors galėtų padėti.Ačiū iš anksto

Good site apie PBP:
www.rentron.com

Galite prijungti LM35 išėjimo signalas tiesiogiai į vieną iš A / D converter kanalų į 16F877A.Aš padariau tai ir veikia gerai.Pradinė įtampa (mano atveju nuo 0 iki 1V, kur kiekvienas 10mv variacijos atitinka 1 Celsijaus laipsnis naudojant LM35DZ) iš LM35 yra konvertuojamas į dvejetainius dviejų registrų (ADRESH ir ADRESL) sudaro 10 bitų (1024 veiksmus).Gal reikėtų padaryti kai kuriuos skaičiavimus, atsižvelgiant į Jūsų prašymą.

Dėkojame už reply.DO jums reiškia aš prijungti Vout iš LM35DZ į PortA.0 į PIC.If Šiuo atveju prašome galite parodyti man pavyzdys, kad PBP kodą naudojamas perskaičiuojant Analoge signalą į skaitmeninį ir kaip aš galiu siųsti šį signalą į kompiuterį naudodami IR.

Norėdami biginner kaip tu manau, kad geriau naudoti ds1820.Tai yra skaitmeninis termometras, kurias galite naudoti bet kokį pic nes ji tik naudoja 1 vielos komunikacijos.

PBP taip pat turi pavyzdį programą, kad prietaisas.

Max nomad13,
Aš ieškojote DS1820 o aš niekaip negalėjau rasti jokių pardavėjo ir esu palikta galimybė naudoti analog.pls gali man padėti paštu šešioliktainį failą, kurį Jūs naudojote savo Lm35.

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back