Integruota induktyvumo ir FastHenry

E

eng

Guest
Hi all, Aš dirbu dėl aukštos kokybės mikroschemos (ty RFIC MMIC). Man reikia turėti tam tikrą informaciją apie integruotą induktyvumo dokumentai. Ar gali kas nors rekomenduoti, bet apie integreted induktyvumo pamoka? (Pagrindų, statybos metodų, kokia) Aš taip pat reikia šiek tiek samouczków ir pavyzdys failus FastHenry programa. Aš atsisiuntė programą, bet aš nežinau, kaip kurti su šia programa induktoriaus. Bet kuri pagalba bus labai apprecited. Ačiū iš anksto. PS: Kaip priminimą FastHenry programa gali apskaičiuoti dažnumas priklauso nuo savęs ir tarpusavio inductances, taip pat pasipriešinimas, generinių Tridimensional laidus struktūra, magnetoquasistatic suderinimo

FastHenry Aš bandė keletą kartų ir, palyginti su kitais rezultatais EM Solver. Ji yra tiksli ir paprasta naudoti. Ir tai kainuoja!

Hi eng, aš manau tu kalbi apie spiralės MMIC induktyvumo. Beveik bet geras MMIC dizaino knyga, turės kai kurios spiralės induktoriaus info. Paprastai nauji metodai IEEE MTT yra gera pradžia ieškoti dokumentų. Bet jei jūs ieškote knyga, trumpai aptariama daug dizaino ir dizaino receptai, tada "perdavimo linijos Design Handbook" Wadell tikriausiai gera knyga pradėti. Procesas kuriate taip pat svarbu, GaAs arba silicio. Kai liejyklos suteikia jums pagrindinio dizaino ir ekvivalentinių schemų. Visa tai veikia tik tuo atveju, jei kuriate pagal savarankiškai rezonanso induktoriaus. Artimas, o pirmiau, savarankiškai rezonanso, kurį turės naudoti EM-Simulator. , Harkonnen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back