integracijos geriausia padaryti laiku domeno ar dažninį duomenų?

J

jmarkwolf

Guest
Naujas DSP.

Reikia konvertuoti duomenų rinkinys nuo greitėjimo prie greičio.

Ar integracijos procesą geriausia padaryti laiku domenas ar dažninį duomenų?Nerandate DSP tekstą, kuris išsprendžia šį klausimą.

Pagreitis yra greičio pokyčio greitis, atsižvelgiant į laiką, todėl turite būti laiko domeno.

Taigi procesas vyks:

1.Surinkite etapas pagrįstas accel duomenų
2.Skaitmeninio integruoti į greičio
3.Atlikite FFT gauti amplitudės ir fazės

?

I'm not a DSP žmogus, kad aš nesu įsitikinęs, jei galima daug padėti, tačiau aš nesu įsitikinęs galite etapas iš FFT.Gausite spektro dažnių esančius signalo ir jų galios.Galima, žinoma, turi eksperimentą, kad galios tam tikrą dažnį suteikia jums nuoroda etapas.
Aš būtų labai įdomu sužinoti, ar yra būdas ekstrahavimo etapo duomenų iš FFT!

Esu naujas DSP save.

Vienas vaikinas man pasakė, kad dažnis ir amplitudė yra akivaizdžiai esančių nekilnojamojo dalį, FFT, palaipsniui galima sužinoti iš įsivaizduojamo sudaro FFT.

Tai galbūt galima teise pakankamai.

Jei galite sužinoti, kaip tai padaryti, ir jums susipažinti su MATLAB ar panašių tada jūs turėtumėte turėti jokių problemų apdailos užduotis.

Mano nuomone, operacija gali būti atlikta arba laikinį ar dažninį duomenų dėl integracijos operacija jungiamas.Atkreipkite dėmesį, kad jūs turite dvi integracijos operaciją, yra dėl Furjė transformacija,
o kitas dėl integracijos pagreitį, kad greitis.Tai galima padaryti:

1. metodą (būdą):
2.Skaitmeninio integruoti į greičio
3.Atlikite FFT
4.Gauti amplitudžių ir fazių

arba, 2-asis būdas:
2.Atlikite FFT iš accel duomenų
3.Skaitmeninio integruoti į accel duomenų greitis duomenų dažnio
4.Gauti amplitudžių ir fazių iš 3rd žingsnis

geriausias

IN TIME DOMENŲ.IF INPUT yra Square THEN PRODUKCIJOS SHOUD būti stačiakampio.I Think TIME IS THE BEST.

Aš jau tai padarė laiku domeno
labai lengva pridėti mėginio imties
Kaip rasti 4 frquencies (greitis), todėl aš naudoju goertzel algoritmas rasti juos realiu laiku

nuoširdžiausi linkėjimai

Gerbiami naresh850,

Aš šiek tiek trikdo: jums parašė, kad jūs apdorojimo laiko srityje, tačiau tada rašė, kad greitis pripažinimas yra pagrįstas Goertzel algoritmas.Bet tai yra lygiavertis kad tvarkymas yra dažnių sričiai, nes Goertzel yra supaprastintą metodą apskaičiuoti FFT dažnis aruoduose.
Prašome galėtumėte paaiškinti?

Ačiū
Mowgli

Labas,

Laikui bėgant domeno ir gali padaryti greitinimas greitis konvertavimo realiu laiku ty bandinio mėginys.

Taip pat galite bauda konkrečių dažnių realiu laiku goertzel algoritmas.

Thats what i want to say.

Atsižvelgiant į laiką domeno
vs dažnių sričiai, Jos priklauso nuo gimęs taikymą, kuris metodas turi pasirinkti.

nuoširdžiausi linkėjimai,

Integruoti nuo greitėjimo prie greičio, atlikite šiuos veiksmus:
Ar acomplex FFT dėl accel signalas
Masto FFT komponentų su koeficientas 1 / (2 * pi * f)
Ar atvirkštinę FFT

ir pasirinkti gimęs savarankiškai, nes integracija metu yra lygi devision dažnių sričiai, pasirinkimas URS

Integracija žaliavinio paspartinti duomenų laiko domenas gali nustatyti integracijos klaida.Tai įmanoma, sumažinti tam tikras šios klaidos atliekant aukšto Praėjimas filtravimas dėl duomenų, prieš integravimą.

Aš ne tam tikrus geriausias būdas gauti greičio dydžio ir dažnio srityje nuo skaičiavimo greičio dydžio ir dažnio srityje.

Nežinau, jūs galite paprasčiausiai padalyti pagreičio dydžiai nuo FFT pagal 2pi * f Kiekvienoje dažnio (darant prielaidą, 1 Hz rezoliucijos) gauti greičio dydžio ir dažnio srityje ...

ty stengiasi išnaudoti šią santykiai
d (s (t)) / dt = (i 2 Pi FN) * S (FN)
Int (s (t)) dt = S (FN) / (i 2 Pi FN)

Kiekvienas dalykas ekspertų nori mokyti mus?

u'll gauti spektro kaip mažas Filtras jei ir pasirinkti dažnio n jei ir pasirinkti laiko domeno u'll gauti differentail lygtis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back