integracija (1/dx) - prašome padėti

A

Aya2002

Guest
Sveiki draugai, aš susiduria su šia problema, kuri yra integracija 1/dx!! kai kūno padėti man prašom? ∫ (1/dx) =? ačiū

Hi Aya, "∫ (1/dx)" yra simbolių, kurie neturi jokios matematinę prasmę derinys. Galioja išraiška būtų "∫ (1 / x) dx", pavyzdžiui. Linkėjimai Z

[Quote = AdvaRes] Sveiki, Jei tai ∫ 1 / x dx rezultatas yra log (x) + CTE [/quote] bet tai nėra ∫ 1 / x dx tai ∫ 1/dx

Hi Friend originalus lygtis yra dt = c / dx taip, aš matau, tai yra diferencialinė lygtis::

[Quote = Aya2002] originalus lygtis yra dt = c / dx taip, matau tai diferencialinė lygtis:: [/quote] Prašome, iš naujo skaityti originalo lygtį. dt = c · dx diferencialinė lygtis. dt = c / dx yra niekas.

Laidos paaiškino, kad labai gerai. Šis matematikos simbolių derinys tiesiog neturi prasmės ne visi. Jūsų klausimas yra panašus prašyti "... kaip aš galiu įvertinti 5 + * / 7 =? ..."

Sveiki, huh! Tiesą sakant, manau, kad jūs prarado kažką per savo paprastinimo ar jums yra susijusios su dalinio išvedimui. Ar galėtumėte per daugiau šviesos dėl problemos ir pranešė mums, iš kur jūs įlaipinami šią funkciją, arba kaip tu čia atvyksta? Jei esate apskaičiavimo c = dt.dx santykį ∫ ∫ dx dt turi SENS.

[Quote = AdvaRes] Sveiki, huh! Tiesą sakant, manau, kad jūs prarado kažką per savo paprastinimo ar jums yra susijusios su dalinio išvedimui. Ar galėtumėte per daugiau šviesos dėl problemos ir pranešė mums, iš kur jūs įlaipinami šią funkciją, arba kaip tu čia atvyksta? Jei esate apskaičiavimo c = dt.dx santykis ∫ ∫ dx dt turi sens. [/Quote] dabar rezultatas yra aišku, iš jūsų atsakymų dėka

[Quote = Aya2002] [quote = AdvaRes] Sveiki, huh! Jei esate apskaičiavimo c = dt.dx santykis ∫ ∫ dx dt turi sens. [/Quote] dabar rezultatas yra aišku, iš jūsų atsakymo [/quote] MM aš DiffEq ir Leibnicas Žymėjimas suteikia man galvos skausmas šiek tiek primena tai ∫ (1/dx) neturi jokios reikšmės, bet daro ∫ dt nes dt = c / dx Jei jie turėtų būti ekvivalentas (ty LHS == RHS), kaip vienas nėra prasmės, bet kitą daro, aš mintis dx buvo grynas notacijos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back