U
uoficowboy
Guest
Sveiki - aš taikymo artėja kur Norėčiau matuoti įtampos visoje šuntas rezistorius. Noriu žemę nuorodos produkcija. Įėjimo įtampa bus gana nedidelis ir man reikės kažką panašaus 100 įgyti į jį. Bus didelis bendras būdas triukšmo įvesties įtampos. Mano supratimu, yra ta, kad standartas two grandynai tai yra arba skirtumas stiprintuvai (pavadinkime juos "DAS") arba instrumentinio vairo (TAS). Galite įsigyti tiek mikroschemos arba sukurti juos su op-amp ir suderinti rezistoriai. Ar kas nors palyginti ir sugretinti, kaip dviejų grandinių atlikti? Mano supratimu: DAS turi mažiau sudedamųjų dalių, įskaitant mažiau rinkiniai atitiko rezistoriai Lengviau nustatyti TAS pelnas (vienas rezistorius, prieš two atitiko rezistoriai DAS) TAS geriau bendras būdas atmetimas (kodėl tai aš tiesiog girdėjau tai? minėta anksčiau) TAS geriau juostos pločio sandaugą (tai tiesa? Tai iš mano pusės manau, šiek tiek, bet su dviem etapais įgyti Manyčiau, kad būtų tiesa) Kas dar? Ar vienas turi geriau PSRR? Ir kai tai prasminga kurti savo DA arba IA OAS ir rezistoriai, o ne pirkti fasuotų viena? Thanks so much!