instrumentinio vairo vs skirtumas stiprintuvai

U

uoficowboy

Guest
Sveiki - aš taikymo artėja kur Norėčiau matuoti įtampos visoje šuntas rezistorius. Noriu žemę nuorodos produkcija. Įėjimo įtampa bus gana nedidelis ir man reikės kažką panašaus 100 įgyti į jį. Bus didelis bendras būdas triukšmo įvesties įtampos. Mano supratimu, yra ta, kad standartas two grandynai tai yra arba skirtumas stiprintuvai (pavadinkime juos "DAS") arba instrumentinio vairo (TAS). Galite įsigyti tiek mikroschemos arba sukurti juos su op-amp ir suderinti rezistoriai. Ar kas nors palyginti ir sugretinti, kaip dviejų grandinių atlikti? Mano supratimu: DAS turi mažiau sudedamųjų dalių, įskaitant mažiau rinkiniai atitiko rezistoriai Lengviau nustatyti TAS pelnas (vienas rezistorius, prieš two atitiko rezistoriai DAS) TAS geriau bendras būdas atmetimas (kodėl tai aš tiesiog girdėjau tai? minėta anksčiau) TAS geriau juostos pločio sandaugą (tai tiesa? Tai iš mano pusės manau, šiek tiek, bet su dviem etapais įgyti Manyčiau, kad būtų tiesa) Kas dar? Ar vienas turi geriau PSRR? Ir kai tai prasminga kurti savo DA arba IA OAS ir rezistoriai, o ne pirkti fasuotų viena? Thanks so much!

Sveiki Skirtumas stiprintuvai ir prietaisai Amplifers atlikti tą pačią operaciją su beveik tas pačias eksploatavimo charakteristikas (CMRR ir PSRR). Tačiau Matavimo stiprintuvai teikti daug geriau izoliacijos, nes įvesties signalai yra buferinis. Jūsų atveju, jūs jungiantis šuntas rezistorius DA arba IA, todėl jums tikriausiai reikia šiek tiek izoliaciją. Be tinkamą izoliaciją, jūsų rezultatai gali būti klaidingi. Jei pažvelgti į DA grandinės jums SE kai kurie rezistoriai, kad sukurti grįžtamąjį ryšį, provinding savo "skirtumas stiprintuvas" charakteristika. Kai prisijungiate nieko DA, tai keičia jo charakteristika šiek tiek (kirchoff teisė), kurdamas tam tikrą matavimo paklaidą. Be LS, sąnaudos yra izoliuoti, ir kad klaidos yra nulis. Kai įmanoma naudoti fasuotų IA arba DA. Tai turi prasmę tik statyti IA arba DA su opamps ir rezistoriai, kai jūs neturite prieigos prie fasuotų grandines.

Netyčia buvo klausia save patį labai gerų klausimų neseniai ...... Galiu pasiūlyti kainą ir PC laive nekilnojamąjį turtą. Bendrasis op amp gali būti pigiau, tačiau reikia daugiau komponentų aplink juos. Dabartinė šuntas Aš neseniai dirbti ir grandinė yra žemėje keliu, todėl skirtumas su GND, kad pigūs bendrinis Op Amp kaip LM358 dirba iš OK. Šiuo atveju IA lustas metu gal 10x kaina, kiek geriau būtų rezultatas bus? Jei šuntas yra aukštos pusės, aš galėjau vis dar naudoja LM358? spec sako "Diferencialo įėjimo įtampos diapazonas lygus maitinimo įtampa", todėl gal ir taip, jei LM358 yra tiekiamos tokios pat aukštos įtampos pusėje, bet matau, pavyzdžiui grandinių naudojant IA lustai ........ dėka fcfusion, matau, Hi pusėje šuntas, kad atskiri įėjimai iš IA amperų būtų labai labai naudinga ir reikalinga.

Aš naudoju AD620 instrumenation stiprintuvai, jie turi PIN-dirželis konfigūraciją, kuri naudoja jokių išorinių komponentų = 1 ir (jei prisimenu teisingai) kitų įgyti nustatymus pora. Kaina gali būti daugiau nei jellybean Op Amp, tačiau tai nėra pernelyg beprotiška.

Integruota instrumentinio vairo paprastai yra aukštesnės, kalbant apie CMRR ir PSRR, bet taip pat yra didelių skirtumų tarp rūšių. Patikrinkite išsamiai specifikacijas. AD620 yra geras standartas žemos įtampos signalus, pavyzdžiui, šuntas matavimo ar termopora įsigijimo. Diskrečioji Instrumentation amplifier dizaino daugiausia kenčia nuo prastos rezistorius atitikimo ir TC stebėjimą. Jie tik protingą riboto tikslumo reikalavimus arba specialias programas, naudojant didelio tikslumo rezistoriai.

Aš anksčiau rašė srovės šuntas stiprintuvą LM358 naudoti, šuntas atsparumas 0.005Ohms Aš dabar kyla problemų su, kad su nauju dizainu, pirmyn konverteris, naudojant UCC3845, srovės impulsus būtų apie 10uS. (Grandinės FK apie 112kHz) Gain bandwidth dabar trūksta su LM358. Rasta Turiu MCP6022, jo puikus! veikia gerai! Tai kietas, nes jos krūvos pigiau nei AD620 arba INA114.

Jei domina tik aukštos pusėje dabartinės prasme funkcija yra specialių dalių, kad taip pat, su daug didesnis nei normalus bendras režimas diapazone.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back