Input Offset Voltage už dviejų etapų Opamp dizainas

J

joehwang

Guest
Labas,

Tai dviejų etapų Opamp su frezuotojas compasation dangtelį ir VDD = 1.8V, Vss = 0V.

Aš measureing įvedimo nurodyta kompensuoti įtampos (Vos) šios op amp.
Aš įstrižinės DC = 0.9v tiek Vin " " ir "Vin-ir AC = 1 už Vin .Tada, kai Vin = 0.9v, kad Vout = 0.912v, kai abi Vout ir vin yra perėjimas regione (linijinėms regione), kaip nurodyta šio reglamento priedą.Taigi, Vos = 0.012v ~ ~ tai teisinga?

joehwang rašė:

Labas,Tai dviejų etapų Opamp su frezuotojas compasation dangtelį ir VDD = 1.8V, Vss = 0V.Aš measureing įvedimo nurodyta kompensuoti įtampos (Vos) šios op amp.

Aš įstrižinės DC = 0.9v tiek Vin " " ir "Vin-ir AC = 1 už Vin .
Tada, kai Vin = 0.9v, kad Vout = 0.912v, kai abi Vout ir vin yra perėjimas regione (linijinėms regione), kaip nurodyta šio reglamento priedą.
Taigi, Vos = 0.012v ~ ~ tai teisinga?

Ačiū!zhaoqin ~

1.
Taigi, savo būdą, jei aš pakeisti Vin iki Vout = 0.9v kai Vin = 0.91v, Vos = 0.01v.Ar tai teisinga?

2.
Taigi, taip pat, jeigu VDD yra 5V ir Vss =- 5, savo būdą, man reikia pakeisti Vin kol tai Vo = 0V, tada, jei Vin = 0.12mv, Vos = 0.12mV.Ar tai teisinga?

3.
Išvada: Vo = 0 nėra būtina everycase, apibrėždamos Vos (įėjimo).Tai priklauso nuo VDD ir Vss.Ar tai teisinga?

Thank you so much!

joehwang rašė:

Ačiū!
zhaoqin ~1.

Taigi, savo būdą, jei aš pakeisti Vin iki Vout = 0.9v kai Vin = 0.91v, Vos = 0.01v.
Ar tai teisinga?2.

Taigi, taip pat, jeigu VDD yra 5V ir Vss =- 5, savo būdą, man reikia pakeisti Vin kol tai Vo = 0V, tada, jei Vin = 0.12mv, Vos = 0.12mV.
Ar tai teisinga?3.

Išvada: Vo = 0 nėra būtina everycase, apibrėždamos Vos (įėjimo).
Tai priklauso nuo VDD ir Vss.
Ar tai teisinga?Thank you so much!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back