infrastruktūros atsitiktinių skaičių generatorių pagrįstas chaotiško dizaino man padėti

J

jodenma

Guest
Dabar man reikia dizaino vienas infrastruktūros atsitiktinių skaičių generatorių pagrįstas chaotiškai, tačiau teorija modeliavimo rezultatas
Negaliu praeiti sp800-22,
o gal ir man reikia pakeisti savo teorijos equation.help mane, jūs galite suteikti man keletas patarimų, ačiū.

beje, ir norite pamatyti keletą straipsnių apie atsitiktinių skaičių generatorių pagrįstas thaotic teorijos, jūs galite man padėti.

Sveiki, jodenma,

Aš intersted savo darbe, tai grynos logikos įgyvendinti tokią atsitiktinių skaičių generatorių?

Gal tai ne visai tai, ko po bet norėčiau naudoti "balto triukšmo generatorius" ir tik digitalize savo produkcijos.
Jei naudojate 8 bitų greitai A / D converter turite 256-atsitiktinių skaičių generatorius, jei naudojate 16 bitų A / D Jums
65.536 numeris atsitiktinis generatorius ...

kad tai gera idėja, bet kaip prasme baltas triukšmas?naudojant ADC, jei taip, balto triukšmo signalą, turėtų būti išplėstos.

Kitas klausimas yra tai, kaip įrodyti savo radom numeris yra teisingas?

Ačiū iš anksto!

Aš siūlyčiau naudoti keletą žiedas generatoriai, kai inverteriais atlieka silpnai tranzistorius.Terminiai triukšmo pateiks Jitter.Jeigu jūs turite 4 iš jų, kai tipiškas vidutinio dažnio kiekvieno generatorius yra paprastas skaičių, gausite good sėklos jūsų generatorius atsitiktinių.

yra keletas ląstelinis automatas, kuris generuoja pseudo-atsitiktiniai skaičiai.

JAV NSI kad Galaktikos triukšmas yra geriausias atsitiktinių šaltinį.Aš mačiau kai kurių sistemų, kai atsitiktinai kinta disko prieigos laiką buvo naudojami kaip sėklos.Taikant terminį triukšmas - ADC požiūris aukščiau aš siūlau, kad tik maža kad bitai naudojami apdrausti tikrą przypadkowości.

Norėdami patikrinti rezultatus galite padaryti FFT ir pamatyti, jei spektras yra butas.Kitas būdas yra padaryti yra Autocorrelation apskaičiavimo ir pamatyti, jei vienas ar daugiau pereiti nuo visos suteikti nulinė vertė.

Dabar labiau populiarėja kos generatorius atsitiktinių remiasi baltojo triukšmo.bandymo standartas visiems labiausiai yra NIST fips140-2 arba sp800-2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back