Infra Red Signalizacijos sistema PAGALBA .......

J

Jordan_Zillen

Guest
Hey there guys,
", in it i found an on going article on how to build an infra red alarm system.(Picture attached)

A, o atgal ir sugebėjo gauti savo rankas ant kelių senų elektroninių žurnalų "Elektronika Afrika",
jis i rado tęsiasi straipsnis apie tai, kaip sukurti infraraudonųjų signalizacijos sistema. (Foto pridedama)

Nors tai gali būti senos konstrukcijos, aš nusprendė pabandyti kurti šį projektą, bet atėjo į keletą problemų, buvo įdomu, jei kas nors galėtų padėti man?Kai projektas yra įjungtas, kad relė automatiškai įjungti, todėl perėjimas mano Sirija dėl nuolat (Broken šviesų).

Man pavyko gauti laikyti daugelio komponentų sąraše, išskyrus atvejus, kai BPW14 (Foto-tranzistorius), naudojami imtuvo blokas.Mano elektroninis realizavimo dont rankų šio punkto daugiau, nes tai yra sena komponentas.Su vienais kasti, IVE Natknąć naujesnių komponentų, tokių kaip TSOP1736, kuriame sakoma yra 36kHz signalo ...kur mano grandinės vyksta nuo 1kHz signalas.Dabar
aš jau bandė iš siùstuvas kad siunčia 36kHz signalą, tačiau tai neveikia?Ar man reikia naujo dizaino Mano valdymo skydelis leisti didesnes signalas?

Aš taip pat bandė naudoti PT202C (Nuotrauka LED), naudojant 1kHz signalas.Naudojant mano kelių metrų, ir galite matyti siùstuvas bendrauti ir su PT202C, tačiau vis dar neturi sėkmės faktinės grandinės darbo.Ive patikrinti ir RE-visos mano laidus, ir viskas atrodo teisinga.

I dont get daug signalų iš mano imtuvo, po kertančioje C3 (470pF), kuri galėtų būti mano problema?Bet D2 (IN4148) dėl kontrolės taryba yra tarkime ištaisyti neigiamą įtampos nuo C11 (100nF) ...kurių ji negali daryti?Ive išbandė diodas, ir ji veikia.

Kaip gauti T3 įjungti savo ruožtu komutacinius T4 off ....reiškia nesudaužytas šviesų?
Aš taip pat atliko būtinus koregavimus savo maitinimo, gauti rekomenduojama įtampa ir srovė ...

Prašome, jei kas nors gali man padėti numeris bus amžinai dėkingi!

Thanks very much.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Veikia ne 36KHZ nėra gera idėja.Visi grandinę turėtų būti retuned.Plius, bet IR nuotolinio valdymo įranga kambaryje būtų nutraukti darbo dėl to, kad yra potvynių IR šviesos energija 36KHZ.

Į BPW14 yra tik standartinis IR foto tranzistorius.Kas phototransistors yra jums?Norite tiesiog paprastas tranzistorius,
o ne IR modulis.

Ačiū už greitą atsakymą ....

I cant Atrodo gauti surengti kitų foto tranzistorius, be TSOP1736.
Kai tu pasakysi man reikia paprastas tranzistorius, jūs kaip ir galima naudoti, pavyzdžiui BC547B?arba BC107?

Ar galite pasakyti savo problema su imtuvu vienetui atskirai?

Dude tik sukurti Nestabilumo Multivibratorius reikiamo dažnio, siùstuvas
ir PLL pritaikyti tokiu dažnumu į imtuvo jos paprastas ir saugus, be trukdžių.tik google apie šią temą.

Kada sakė "paprastas tranzistorius", buvau nuoroda į aiškiai phototransistor išorės ir vidaus filtravimas.Šis signalas C4 dar 1kHz signalas.
Problema yra ta, kad jūs naudojate IR modulis, kuris yra pritaikyti 36KHZ.Pagal projektą, jis truputį ne atsakas į 1kHz.
Čia yra fokusas, norėdami išbandyti savo siùstuvas.Daugelis vaizdo kameros ir skaitmeniniai fotoaparatai yra jautrūs IR šviesos.Susipažinkite su skaitmeninio fotoaparato arba kameros ir peržiūrėti vaizdo, o kažkas taškų TV nuotolinio jums ir presai mygtukai.Jei TV nuotolinio sukelia mirksi į vaizdo ieškiklį, tada fotoaparatas yra jautrūs IR.Dabar pakartoti eksperimentą su IR siųstuvas jūs pastatytas.Tai duos jums tam tikrą vizualų nurodymas, ar ši siųstuvas veikia.

Aš tikrai manau, kad jūsų problema yra trūkumas, phototransistor.Žinoma, galite pertvarkyti visą grandinę, o kas yra taškas?Atrodo daug pastangų, nes vienos sudėtinės.Kas paštas kad šaltiniai yra jums?

WOW ....skaitmeninės kameros trick is amazing!taip ir išbandyti mano tranmitter ....ir atrodo, kad jis veikia puikiai.

Taigi, jei aš naudoju PT202C gauti mano 1kHz signalas, turėtų būti darbo per daug?

Im not sure bet kokio tarptautinio užsakymo paštu šaltinius, bet ir naudoti vietinę bendrovę, http://www.shop.rabtron.co.za/catalog

Thanks again visiems padėtiParašytas po 4 valandų 59 minučių:Aš tik galvoju ....

jeigu jiems naudojantis pt202c vietoj bpw14 ....tai turėtų būti, jei man pavyko Pajungti atskirą 1kHz generatorius mano imtuvo, kad kai signalas yra gauta iš pt202c, kad generatorius ir veikia, ir siunčia 1kHz signalas mano kontrolės valdybos ...tačiau, kai nėra signalo, atskiras generatoriaus išjungė?

Gerai, kad PT202C yra phototransistor,
o ne photoLED.Bent dėl duomenų, kad aš pamačiau adresu:

http://www.everlight.com/upload/product_pdf/PT202C.pdf

Šis phototransistor yra jautrus matomas ir netoli IR šviesos.Matomos šviesos jums filtruoti.Bet pirma jums reikia palyginti bangos jautrio kreivė ir phototransistor su bangos išmeta savo siùstuvas.Atrodo PT202C yra jautriausias maždaug 900 nm.

Jei bangos ilgiai yra artimi, tada reikia blokuoti matomos šviesos išlaikyti phototransistor iš sočiųjų.Spalva skaidrių filmą, kuris buvo sukurtas, bet niekada susidurti su šviesos veikia gerai.Paieška internete arba
žr.
http://www.instructables.com/id/A-better-diy-infrared-filter---Take-stunning-digit/

Dažnai bent du vienetai yra privalomi.Filtras atsiras Debesuota su plika akimi.Tačiau, pateikite jį prieš savo skaitmeninio fotoaparato ir padaryti siùstuvas testą, jūs pamatysite, kad IR eina tiesiai per.

Norėdami patikrinti, ar foto tranzistorius yra sočiųjų, išmatuoti įtampą kolektoriaus.Bottom pusėje R5.Jei įtampa yra arti žemės arba tik voltų arba du su siùstuvas,
ji tranzistorius yra sočiųjų.Naudokite IR filtrą arba bandymai naudoti tamsiame kambaryje naktį su dauguma arba visi žibintai išjungti.Jei jis pradeda veikti, tuomet jūs žinote, kad jūsų problemą.Kai phototransistors turėti juodos arba dūmų pilka įstaiga.Šie turite IR filtrą statyti į plastiko_Originalus tranzistorius gali būti tokio tipo, kuris galėtų paaiškinti neminima šviesos filtras.

Kadangi perduodamos dažnis 1kHz, jūs laimingos, nes tai yra garso diapazone.Galite priimti serijos kondensatorius blokuoti DC ir Įtampos daliklis Sumažėti signalo ir pašarų rezultatą į audio stiprintuvas.Jeigu signalas yra, išgirsite konstanta 1kHz tonas.(Į Įtampos daliklis yra arba kintamasis rezistorius ar du rezistorius serijoje. Bandykite serijos kondensatorius apie 1uF ir Kintamųjų rezistorių apie 20K iki 47k.)

Be to, nes tai yra garso diapazono signalų,
galite pašarų į kompiuterio garso korta.Yra keletas programų, kurios mėginys garso įvesties ir rodyti ją kaip osciloskopu.Aš niekada naudojosi, bet jūs galite ieškoti internete.

Ar naudojate garso ampilifier arba kompiuterio garso korta, visada naudokite blokuojančią kondensatorius ir kai kurios serijos atsparumo apriboti potencialią žalą jūsų įrangą.Egzistuoja tam tikra rizika, kad garso stiprintuvas ar kompiuteriui.Daug, daug žmonių tai padarysite sėkmingai be problemų.Tačiau neteisingas ryšys gali sukelti nuostolius, paprastai žmonės perka pigus garso korta už šį metodą, o ne naudoti šią funkciją pastatytas į brangus nešiojamas arba pagrindinę plokštę.Jei avarija atsitinka ir pigus garso kortelė yra sugadinta, o tik jį išmeskite ir pirkti kitą.

Galiausiai, jei turite kelis klausimus žurnalo norėčiau ištirti klausimus mėnesių po šio straipsnio.Jei straipsnis buvo kokių nors pataisų, jie rodomi per keletą mėnesių.Be to, skaityti laiškus redakcijai.Jei kiti pastatė grandinės labai sėkmingi, jie tikriausiai parašė laišką apie tai.Be to, jei žmonės negali gauti darbo, raidės stulpelyje gali paminėti tai, kaip gerai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back