Informacija apie 8051 programavimo naudojant USB prievadą.

K

kit_714

Guest
Hi all, Aš ieškau informacijos apie 8051 programavimo, naudojant USB prievadą. Ar yra bet gera nuoroda tinklalapius, įskaitant schemos ir kodą (C)? Ačiū. Rinkinys

Hi Nandhu, Labai ačiū už informaciją. Tačiau, svetainių pristatė naudojant nuosekliojo ryšio. Ar yra kokia nors schema, naudojant USB prievadą, o ne nuoseklųjį prievadą? Ačiū! Rinkinys

, iš kurių knyga jums r studijuoja 8051. Aš manau, kad Mazidi & Mazidi labai gera knyga, 8051. galite turėti šiek tiek informacijos apie USB Downloader.

Sveiki, Puiku! Atrodo, kad knyga yra naudinga. Tačiau, nes laikas bėga trumpas, gali kas nors pasiūlyti man visus esamus modulius, USB (8051) programuotojas? Ačiū. Rinkinys

kit_714, jūs negalite programa 8051 - tai yra maskROM ... Jei norite programos 8051 - išvestinių , jums reikia nurodyti, kokiai vienas. Tačiau, jei jūs esate laimingas su bet serijos programuotojas (tipą, kuris nepatenkina bitų sprogimo "SPI tipo protokolą, naudojant RS232-Handshake eilutės), galite naudoti paprastą USB serijos" Cable ", ar lustas panašaus funkcionalumo (pavyzdžiui, FTDI FT232 serijos), į USB įjungti toks programuotojas. Sąžiningai, jūs negalite gauti nieko geriau nei šis (skaityti: chaper ir lengviau gauti). JN

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back