Informacija AC servo variklio valdiklio

K

kieennx

Guest
Hi all, Aš mėginu sukurti AC servo variklis vadovu, bet mano patirtis apie šioje srityje yra beveik lygus nuliui. Ar kas nors duoti man šiek tiek informacijos apie: - architektūra servo (AC / DC). - Metodas vairuoti. - Specialios μPs, ar μCs, kurie paprastai naudojami šių sistemų. - Imties modelių, paraiškų pastabos, vartotojo instrukciją ... Visa informacija bus vertinama. Pagarbiai, Kieennx. [Size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 20 minučių: [/color] [/size] Prašome pateikti nuorodas, jei įmanoma. Thanks a lot. Pagarbiai, Kieennx.

AC servovarikliai yra faktiškai AC mašinų, bet remiant ypač didelį max. srovės, apkrovos ir greičio. Atsižvelgdama aukštąjį max. dabartinis pagreitis yra didesnis (galima paleisti ir sustabdyti daug greičiau). Might įvairias konstrukcijas, pavyzdžiui, brushless DC mašinas, kai vietoj kurio nuolatinės srovės mašinas, kai srovė yra apverstas pagal brashes, jūs darote, kad išorinę grandinę, kuri iš tikrųjų reiškia, kad jūs šaltinis AC srovė iš tikrųjų. Nei jūs galite turėti kintamosios srovės varikliai su vienos fazės arba su 3 etapo. Aš dirbau su nuolatinės srovės varikliai ir tokiu atveju jūs turite 4 kvadrantą skeltuvas, arba inverteriais atveju AC varikliai. Abiem atvejais jums reikia IGBT tranzistorius, kai kartu bipoliniu ir MOSFET tranzistorius natūra (didelis indėlis inpedance, bet didelio našumo srovę). Unforetunatly, aš neturiu jokios pdf dokumentus ar nuorodą. Bet pabandykite google: D

Belsugului Labas, Ačiū už jūsų vadovu, nors tai pagrindinis. Ar kas nors man padėti daugiau informacijos šiame skyriuje? Pagarbiai, Kieennx.

IR turi specialią IC daryti AC servo kontrolės darbą. Jie taip pat turi gerą IGBT / MOSFET Driver, ir IGBT save programą. Pabandykite savo interneto svetainėje www.irf.com Sėkmės TR2000: D

kaip 360 digree Ar gali sevo pasukti man padėti!! i negali remontuoti aparatūrą, sevo. bet programavimo Technika.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back