Info: TCP / IP su 8051

B

beuch

Guest
Sveiki visi, Maksim DS80C400 leidžia TCP / IP 8051 šerdis. ("Mac" + kamino TCP / IP, UDP, ICMP, DHCP ...). Sąnaudos 9 $. Žiūrėkite: www.maxim-ic.com Gal alternatyva Z-Pasaulis triušių pagrindinis modulis man ... beuch

, interneto ir TCP / IP ryšį: taip pat žr. ww.wiznet.co.kr arba paieškos i2chip, www.i2chip.com , jie w3100A IC 8051 dev.kit su AC kodas mūsų gerai žinomas kompiliatorius! : Lol:

Sveiki kaištis. Ar galite pakomentuoti W3100A? 1. Kaip greitai (Max pralaidumas) 2. Lengva 3 programavimo. Glueless sąsaja. 4. Max ryšio (mazgų) Tnx

Maksimalus pralaidumas W3100 tik naudojamas valdiklis. 8051 (T89C51RD2) - apie 200 kilobaitų per sekundę. Jis tiesiog naudoti WIZnet. W3100A vairuotojas (API) svetainėje http://www.wiznet.co.kr/tech/wiznet_products/ . Be to, turiu pavyzdžių rinkinys 8051EVB K ** l W3100A gali būti įtraukti valdytojo adresų erdvė, panašiai kaip RAM. Yra taip pat I2C režimas. Vienu metu sesijų TCP dydis yra lygus keturiems. UDP naudojamas daugiau sesijų (jei reikia).

Hi, kurie dirbo su Dallas ds80c400? Prašome commnet apie tai, greitis, kodas, API, ... bye

Sveiki PIN perku 7010 modulis ir 7100, manau, PROG util ir šaltinį EVB bet I'am ieškote schemos 7010 ir 7100 ir taip pat 7100 kodą. Jei galite padėti man su kai kuriais, kad papildomos informacijos, kad aš žiūriu, tai bus malonu. Nuoširdžiausi linkėjimai Gabby. 8)

Hi all, Ar kas nors turi @ TMEL @ Web Evaluation Kit TCP / IP, VPP bibliotekos Ke * IL C51? Aš tikrai reikia. , ZeRoN

Kur pirkti WIZnet produktus internetu? (W3100a ir iim7010a) thx!!

Seras Leidžia peržiūrėti naujienos MCUs Zilog. Ji steko TCP viduje. Jo pigiai, kad Dalaso MCU.

Gerbiami bičiulių, aš prieš kurį laiką paprašė jokio atsakymo, todėl aš vėl bandau. Ar kas nors žino kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja nedidelis MAC adresų erdvė? ~ Flaxa

Noriu pirkti IIM7010 MODULIS, todėl norėčiau, kad pasakytumėte man, kur tu gavai šį KAINOS IR ADRESAS svetainės, kur galėčiau įsigyti. I Will apreciate jūsų pagalbos, AČIŪ

Europos (Vokietija) pabandykite: h ** p: / / www.dacomwest.de/ tikiuosi, kad tai padeda, / /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back