INFO Op Amp su dabartinės veidrodis pasaulyje sūpynės cascode

B

Bode82

Guest
Sveiki, aš esu Italijos studentų elektroninių engineering.With kiti du draugui, mes darome projektą, kad ji sudaro op-amp dabartinės veidrodis plataus sūpynės cascode.This projekto yra mano pirmasis project.The particularitity Thi projektas yra, kad mes turime naudoti gm / ID methodologieand mes neturime žinoma pirmojo prasiskverbimo pro pradedant šį projektą!! Kur mes galime rasti medžiaga mums padėti!! Ačiū už pagalbą ir tikimės, kad kas nors gali padėti mums!!

Pirmiausia reikia apibrėžti savo filialą dabartinę bazę savo spec. Ir tada pasirinkite savo GM / ID vertę kiekvieną tranzistorius W / L santykis.

Sveiki, aš visada atkreipė dėmesį į diskusijas apie gm / ID metodiką, gali kas nors paaiškinti, kas yra gera išteklių bus labai per. Thnx

Atsiprašome, bet aš ne labai gerai suprantu Jūsų atsakymą .... aš noriu žinoti, jei aš po mano grandinės projektavimo jūs galite man padėti?

Hi friends pls pamatyti šį knygas 1. Dizainas analogas CMOS integrinio grandyno, BEHZAD Razavi 2 paieškos šioje knygoje mūsų fourm "Maloderti150mod" Aš esu įsitikinęs, kad, po to, kai piktoji dvasia daug informacijos ir pavyzdžiai Sėkmės

Aš nesuprantu, kur galėčiau rasti šią knygą: Maloderti150mod!!

[Quote = Bode82] Sveiki, esu Italijos studentų elektroninių engineering.With kiti du draugus, mes darome projektą, kad ji sudaro op-amp dabartinės veidrodis plataus sūpynės cascode.This projekto yra mano pirmasis projektas. Thi projekto particularitity, kad mes turime naudoti gm / ID methodologieand mes neturime žinoma pirmojo prasiskverbimo pro pradedant šį projektą!! Kur mes galime rasti medžiaga mums padėti!! Ačiū už pagalbą ir tikimės, kad kas nors gali padėti mums !!![/citata] man pavyko rasti šią articol. Galbūt rasite tai naudinga Rgds MAloberti150mod Maloberti knygos pavadinimas, kuris gali būti naudinga

Parašiau MAloberti150mod google, bet nieko!! Ar tai įmanoma!!

[Quote = Bode82] parašiau MAloberti150mod google bet nieko!! Ar įmanoma! [/Quote] pabandyti ieškoti Maloberti apie elektrodas ... aš kaip PDF

Popierius yra labai naudinga, dabar suprantu gm / ID, per. Labai ačiū! Nuoširdžiausi linkėjimai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back