I
Ian.Y.Jin
Guest
Dear All,
Aš dabar darai indukcinių Monte Karlas modeliavimas Cadence-Spectre (Cadence versija: 5.10.41_USR5.90.69; Spectre versija: 6.2.0.420).Mano tikslas yra sužinoti, kaip induktyvumas ir Q-faktorius (Diferencialinė veikiamus) pokyčių proceso variantus.
Sukurti keletą raiškos paversti 2-uosto S parametrams, 1-port Diferencialinė lygiaverčio taip:
monteExpr ( "S11" sp (1 1? rezultatų "sp))
monteExpr ( "S12" sp (1 2? rezultatų "sp))
monteExpr ( "S21" sp (2 1? rezultatų "sp))
monteExpr ( "S22" sp (2 2? rezultatų "sp))
monteExpr ( "SdM" 0,5 * (S11-S12-S21 S22) ")
Sklypai pirmosios keturios išraiškos darbo baudą visą laiką, ir aš galiu pamatyti poveikis proceso variantus.Tačiau "SdM" sąvoka suteikia problema, kartais jis suteikia tik vieną kreivę,
o kartais (be nieko modelis), ji netgi suteikia klaidos pranešimas taip:
* Klaida * Įvertinimas išraiška ((0,5 * ((S11 - S12 - S21) S22))).
* Klaida * ( "Eval" 13 t nulinis ( "* Klaida * Eval: Apribojimų nėra kintamojo" S11))
I
don't know what's going wrong.Ar ši problema žiedas bet varpas jums?Ačiū.Nuoširdžiausi linkėjimai,
Y. Jin
Aš dabar darai indukcinių Monte Karlas modeliavimas Cadence-Spectre (Cadence versija: 5.10.41_USR5.90.69; Spectre versija: 6.2.0.420).Mano tikslas yra sužinoti, kaip induktyvumas ir Q-faktorius (Diferencialinė veikiamus) pokyčių proceso variantus.
Sukurti keletą raiškos paversti 2-uosto S parametrams, 1-port Diferencialinė lygiaverčio taip:
monteExpr ( "S11" sp (1 1? rezultatų "sp))
monteExpr ( "S12" sp (1 2? rezultatų "sp))
monteExpr ( "S21" sp (2 1? rezultatų "sp))
monteExpr ( "S22" sp (2 2? rezultatų "sp))
monteExpr ( "SdM" 0,5 * (S11-S12-S21 S22) ")
Sklypai pirmosios keturios išraiškos darbo baudą visą laiką, ir aš galiu pamatyti poveikis proceso variantus.Tačiau "SdM" sąvoka suteikia problema, kartais jis suteikia tik vieną kreivę,
o kartais (be nieko modelis), ji netgi suteikia klaidos pranešimas taip:
* Klaida * Įvertinimas išraiška ((0,5 * ((S11 - S12 - S21) S22))).
* Klaida * ( "Eval" 13 t nulinis ( "* Klaida * Eval: Apribojimų nėra kintamojo" S11))
I
don't know what's going wrong.Ar ši problema žiedas bet varpas jums?Ačiū.Nuoširdžiausi linkėjimai,
Y. Jin