indukcinės Balun ir perdavimo linija modeliavimo programinė įranga

G

gszczesz

Guest
Programa akimirksniu sukuria modelį Balun, indukcinės, paliesti indukcinių ar perdavimo linija.Ji buvo patikrinta prognozuoti 1. rezonansinis dažnis per 5%, indukcinės vertė per 2%, o K per 20% substrato nuo 200um į 400um storio.

Ši priemonė yra būtina LNA's, maišyklių dizaino ir kitų RF dalių, nes tai leidžia vartotojui greitai išjungti prekybos srityje, induktyvumas ir varža nereikia daryti ilgų 2.5D modeliavimas.Momentum gali būti naudojamos tik kaip galutinių tikrinimo pavyzdys nerasta.

Versija 2.3 Išsiųsta čia buvo rengiami Windows.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Kaip naudotis RF PCB Layout treniruoklį?
Norite jokių rekomenduojame mane RF PCB LAUOUTsimulator metodas?

Nors ši programa nebuvo verifyied nuo PCB išplanavimas, Balun / indukcinės modelis turėtų būti lygiai taip pat galioja tol, kol reguliuoti padėklo parametrai atitinka tarpų ir Er vertybes savo laivą.Programa daro prielaidą, puikus pagrindas toliau Balun (kaip nurodyta pagrindo storio), todėl, jei daro PCB induktyvumo, įsitikinkite, kad pateikti po žemės ir nurodykite storis, kaip atstumas iki įžeminimo plokštės.

Aš negaliu rekomenduoti generinių PCB Perdavimo linijos elementus programa (ty sujungti linijomis, ir tt ..), nes aš ne atliko didelį darbą joje.ADS yra gera biblioteka Perdavimo linijos elementus, ir galite naudoti pagreitį patikrinti ir atlikti modeliavimą muitinės punktų.Už to, reikia rašyti pranešimą į PCB lenta pranešimų arba jei daro RF Perdavimo linijos elementų, RF skyriuje.

Greg

Šią programą galima naudoti dizainą mikrojuostelinių antena?ir grafinės Windows sąsajos?

Pasakykite man, kur galiu atsisiųsti šią programą, thanks!

Pls bet kuri įstaiga įkelti Antenos dizainas programinė įranga Turnstile antena ir bandymą periodiškai antenos.

Thanx iš anksto,

Koncertą,

Ishtiaq

Ar galiu naudoti šią programinę įrangą, sujungti su HFSS ar kitų antena programuoti?
3x

Hi bill_test36,Naudokite AWR mikrobangų biuras RF PCB modeliavimas, jis puikiai Microstrip, perdavimo linija ir plokščių modelių ... grandinė, kuri apima kartu linijų, mazgų ir pan.

Jie turi labai unikalų maršrutą elementų išdėstymas, kurie sudaro modeliavimo ...
Ir vėl jis pastatytas elektromagnetinio treniruokliu, kad būtų galima imituoti kritiškai struktūras, kad ...

todėl pabandykite Mikrobangų biuras Linear Maketas Em simuliatorius RD PCB analizę ...

Best of luck ...

Tai įdomu programinę įrangą, o kai man reikia įvesti varinių perdavimo linija tarybos mastu parametrus, R, L, C yra bendratis?
kaip pridėtą failą.Ar galite paaiškinti man?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Problema su metalų šilumos ...Jo backwords.Jis turėjo Metalo varža.Todėl nors bandėte specifiy maža varža, jūs infact nurodyta begalybės vienas.

Patalpinkite maža varža (ty 1E-12) ir rasite numeris tinkamai veikti tada ...Kitas variantas I'll correct it.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back