Imties ir laikykite IC LF398

S

syee10

Guest
Labas, kas čia man gali pasakyti, kaip prisijungti Imties ir laikykite IC LF398 praktiškai taip, kad galiu gauti V (out) signalo, kaip parodyta pridėtame faile? V (m.) ir V (pavyzdys) rodoma pridedamas failas taip pat. Pateikite man paprasta schema, jei įmanoma. Lape galima rasti šias nuorodas: [url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/95569/ETC/LF398.html] LF398 pdf, LF398 aprašymas, LF398 lapeliai, LF398 peržiūrėti:: : ALLDATASHEET :::[/url]

keith, iš lapo žinote, kad LF398 turi kai ėminys indėlis yra mažas? Ne palaikykite, kai ėminys indėlis yra didelis?

Jums reikia invertuotąjį Jūsų mėginys signalo. LF398 "turi", kai ėminys indėlis yra mažas. Jūs norite turėti kai jūsų loginis signalas yra aukštas. Keith.

keith, manau, kad imties bangos turėtų būti teisinga. Tai rodo, imties bangos, o ne ūkį signalo. Iš tikrųjų man reikia žinoti, kaip prisijungti LF398 IC, kad man gauti išėjimo signalo. Ar galite man padėti? Ačiū

Pažvelkite į tinkamą versiją [URL = "http://www.national.com/ds/LF/LF198.pdf"] lape [/URL] - pirmasis diagrama 1 puslapyje. Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:22 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:18 --- -------</span></span>
Manau, kad jums klaidingai aiškina žodį "sample". Jūsų diagrama iš tikrųjų reiškia "laikyti". Be LF398 lape "mėginys" iš tikrųjų reiškia "sekti". Keith.

keith, aš jau pabandyti kaip tai, ką parodė man grandinė. Bet aš Dun sužinoti, kodėl i cant gauti išėjimo teisingai. Jei tai teisinga grandinės schema, aš manau, bandys jį dar kartą.

Kaip minėjau, turite invertuotąjį savo "pavyzdžio" loginis signalas. Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:25 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:23 --- -------</span></span>
Beje, kur yra ta, kad signalo iš? Atrodo LTSpice modeliavimas. Keith.

keith, Gerai, aš suprantu, ką reiškia. Aš išbandyti šį laboratorijoje iš naujo ir leidžia pamatyti, kaip. Ačiū už jūsų pagalbą =)

keith, Ar galite man paaiškinti, kas yra loginis įėjimas konfigūracijos puslapyje 5 ir 6 puslapis iš lapo kalbi?

Ak teisė. Atrodo, kad "logika nuoroda" pin 7 ir "loginis įėjimas" kaištis 8 yra iš dalies keičiamos ir leidžia nustatyti slenkstinės ribos ir taip pat vartydami mėginys / palaikykite logika. Pirmas diagrama 5 psl rodo normaliai veikti. Kito diagramos leidžia jums pakeisti logika, bet jums reikia tiekti 2.8V pin 8 gauti 1.4V slenkstis pin 7. 6 puslapis pirmoji diagrama rodo padidinto slenksčio įtampą. Kito rodo padidėjęs ribą, tačiau su apversta logika. Ateinančius du panašūs skirtingas ribas ir rodo ne apverstas ir apverstos logika. Taigi, jums turėtų būti suteikta galimybė gauti jūsų grandinės dirbti nereikia išorinio keitiklio. Jums tereikia pasirinkti, ar naudoti pin 7 ar 8 kontrolės sąnaudų ir tada nustatyti įtampos dėl kitų kontaktų pagal diagramas. Keith.

keith, Ačiū už jūsų paaiškinimus. Aš stengsiuosi, kad mano grandinės darbo rytoj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back