Importas DXF failą alegro

A

Aymansh

Guest
Kai aš importuoti Didelės DXF (yra didelis skaičius eilutės) failą alegro Programinė įranga neatsako bei sustabdyti?

Aš noriu žinoti, jei yra bet kokia Specialusis metodas turi būti taikomas atitinkamoje importuojančioje šio failo

Taip pat problema man bandau importuoti DXF užpildyti į Allegro arba išdėstymo, bet jis sustojo.

taip kas nors gali man pasakyti, kaip importuoti vaizdo failą (BMP, ..) į maketą arba Allegro

1) Prieš importuoti žemėlapis rinkmeną DXF sluoksnių.

2) Kartais, nes labai plonos linijos plotis rinkmeną DXF, ji gali šiek tiek užtrukti procesas rinkmeną DXF bandant struktūra atitinkamus sluoksnius.

Norėčiau paklausti jūsų keletos klausimų šioje vietoje.

a) Ar kuriate lenta kontūro pakuotėje laikyti plotą iki importuojančios rinkmeną DXF į Allegro?Jei ne, pabandykite sukurti plokštės kontūras ir importuoti DXF failą.

b) Eiti į įsteigtas -> Nuostatos ir patikrinti importo duomenys yra.

c) net jei ji vis dar nepavyksta importuoti, tada siųskite savo laive išdėstymą ir DXF failą Cadence paramą.

Atsižvelgiant laukinių atspėti, tai gali būti byla problema dėl sudėtingos formos DXF ir taip pat manau, linijos plotis naudojamas (beveik 0 mln) į DXF.

Mes negalime importuoti bitmap failas tiesiai į Allegro.Šis įrenginys nėra dar.
Jei turite ghostscript programinę įrangą, galite i ¹ saugoti bmp failą į DXF failą ir importuoti jį į Allegro.Net jei tai neveikia ... Jei turite AutoCAD .. įklijuoti bmp failą į AutoCAD ir išsaugoti ją kaip DXF failą ir importuoti jį į Allegro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back