Impact man xc9572_unsupported

K

Kras

Guest
Hello everyone!
Taigi aš XC9572 CPLD ..Aš naudoju WebPack 5.1 ir rašyti nedidelė VHDL failo ..synteziyed būtų tinkami ir viską bus ok iki momento programavimo CPLD ..kai i naudoti automatinio inicijuoti ir conenct prietaisas Impact dirba ok, bet mano, mano prietaise kaip xc9572_unsupported ..Šiuo atveju I Can `t read tuščią prietaisą arba ištrinti ar programa ji ..tik manau, kur man tai perskaityti prietaiso ID ir šiuo atveju, tai suteikia man "Expecting kitą versiją" ir printns skaityti versija ir laukia ...ir ten tikrai yra diference ..tikimasi versija yra 0010, bet mano versija yra 0000 ..į naudojant Impact yra parašyta, kad supporst redakcijos 2 ar daugiau ..kas shoud daryti, kad pgoram prietaiso?
Ačiū ..

Pakeisti savo prietaisą arba bandyti rasti senesnę poveikio, kurie palaiko jūsų lusto.Aš turėjau tą pačią problemą per pastaruosius su 95108 CPLD.

4.1i Impact - Kodėl 9500 įtaisas atrodo kaip "9500_unsupported" mano JTAG grandinėje?

BTW, artimiausiu versija WebPack turimais v3.3, kuris baudos senų 5V XC9500 prietaisai.

labas

Ar kas nors žino kur parsisiųsti
Webpack 3.3.
Gauti negali patekti į Xilinxs atsisiųsti.

Jūsų 95XX yra senas reversijos. (Rev: 0000 ar 0010)
Galite naudoti Jtagpgrmr į programą savo CPLD.

Pabandykite jtagpgmr.rar (naudoti WinRAR 3.0)
1.įdėti jtagpgmr c: \
2.paleisti jtagpgmr.bat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back