imituoti 741 Op Amp yra prieskonis

M

mohadese.nozari

Guest
Sveiki taip noriu simiulate vidaus grandinę apie 741 op amp. bet aš nežinau, kurios tranzistorių shoulde specifikacijos būti naudojamas? Aš naudoju šiek tiek tranzistoriaus, kuris yra PSPICE treniruoklio Kinde, bet op amp įstrižinės punktas neveikia: properly.for pavyzdys dabartinis mirrror nėra tinkamai atspindi dabartinė!!

Tipiškas 741 SPICE pavyzdys naudoja šiuos modelius,
Code:
. Modelis "NP PNP (BF = 125 Cje = 0,5 p CJC = 0,5 p Rb = 500). Modelis PN LPNP (BF = 25 Cje = 0,3 p CJC = 1.5p Rb = 250 )

Aš pasiimti nenorite SPICE modelį su 741, kuriuos galite rankioti iš bet imituoklio (pvz. Multisim leidžia jums peržiūrėti SPICE 741 modelį, kuris yra dalis jo bibliotekos). Aš pasiimti norite SPICE tranzistoriaus modelį, todėl galite sukurti žinutę 741 save, tranzistorius-by-tranzistorius, treniruokliu? Jei taip, jūs esate labai tikėtina, kad rasti bet kurią standartinę tranzistorius (pvz., 2N2222 ar kas) su tais pačiais parametrais. Taigi, jūs turite padaryti savo tranzistoriaus modelį. Bet kur rasti parametrus? Manau, kad tai gali būti beveik neįmanoma, nebent jūs galite pakeisti inžinierius parametrus. Jie tikriausiai nebuvo naudoti net Spice parametrus, dizainas 741, nes ji buvo pateikta prieš SPICE. Gal ji buvo sukurta apie tranzistorius dydžio, kuris žino, žarnų instinktas ";) Norėčiau būti įdomu sužinoti daugiau nors. EDIT - Aš nesupratau, modelis jau yra tranzistorius informaciją! Atsiprašome:) EDIT2 - Aš ką tik patikrino Multisim ir modelio tranzistoriai yra šiek tiek skiriasi, bet gal tai nėra didelio skirtumo bendrą Opamp modelį.

Aš ne realizuoti modelį jau esančią tranzistoriaus informaciją
standartinis SPICE uA741 modelis, jeigu gamintojai yra hibridinis modelis, naudojant diferencinę tranzistoriaus įėjimo etapą ir elgsenos modeliavimas daugeliu OP funkcijų. Tai bendra pratybos Tiesiniai integriniai grandynai kursų imituoti tranzistorius lygio uA741 modelį. Tai nėra sunku rasti tinkamus tranzistorių parametrus, nes prietaisas remiasi gerai žinoma IC proceso, tai aprašyta daugelyje vadovėlių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back