imitacija Fraktalas antena

D

danesh

Guest
Ar Fraktalas antena simuliuojančiu skelbimų programinės įrangos.Jei gali, gali kas nors man papasakoti, kaip savo padaryti ...

Būtų gerai, jei galite pridėti bet kokius samouczka apie tai.

linkėjimai

danesh

Manau, tai įmanoma, bet jums reikia ADS su impulso įtraukti.Manau, kad jūsų pagrindinis uždavinys būtų sukurti Fraktalas formų.

Tačiau per savo mokslinių tyrimų Fraktalas antenų aš IE3D kuris man gana gerų rezultatų.Ji taip pat priima struktūras kai formatas vadinamas ,3 DT, kuri gali būti lengvai generuoti iš bet programavimo kalbos.

BR
Adel_48

I think ansoft dailininkas gali daryti tą patį dalykų taip pat.tačiau, palyginti su ie3d, šiek tiek silpnai, kaip skelbimai impulsą.FYI

regs

.

Naudoti MATLAB modeliuojant masyvas faktorius Fraktalas masyvo.(antenos elementų = isotropic šaltinis.)
jei imituoti Fraktalas masyvo, galite naudoti pagrindinio teorijos programa imituoti ją.bet jūsų pagrindinis uždavinys yra sukurti Fraktalas formų.

latcarf

hi polpasee

Manau, tiesiog pridedant masyvas veiksnys modeliavimo nėra labai gerai suderinti, nes dabartinis kompetencijos paskirstymas (taigi ir spinduliavimo dėsningumo) yra sutrikdyta dėl ryšio tarp elementų.

BR
Adel_48

Taip galima imituoti savo Fraktalas antenos ADS impulsą.

jums reikia eskizas išdėstymo ot importo jei turite išdėstymo dabar tada pakeisti numatytąjį substrtae Energijos ir paleisti modeliavimas ir pamatyti antena modelio, efektyvumas, atitikimas, ..

Jūs galite imituoti Fraktalas antenos SUPERNEC (http://www.supernec.com/) ir MATLAB 6.5.Daugelis chape iš fracatal antena anksto dar.

linkėjimai

Jūs galite imituoti Fraktalas antena su programine įranga feko5.1
Fraktalas antena keletą juostos ir brodening pralaidumą.
ir programinės įrangos ansoft dizaineris taip pat imituoti Fraktalas antena.
ansoft dizaineris yra momentas metodas.

I think ansoft dizaineris labiau tinka Fraktalas antena, kad ji yra lengva Plokščia banga su laisvės Polarization

Aš nematau, kodėl turėtų būti problemų, imituojantį Fraktalas antena struktūrų bet 2,5 ar 3D modeliavimo programinė įranga.Jos tik dabartinės paskirstymo klausimus, teisingai?Jei sukonfigūruokite modeliavimas teisę, ji turi suteikti Jums gerus rezultatus.Aš sumodeliuotais Fraktalas antenos sėkmingai naudojant HFSS.
Kaip kažkas pasakė, piešimo struktūra gali būti problema, tačiau galima AutoCAD atkreipti struktūrą ir tada ją importuoti.

Ananth.

Manau, kad žemo dažnio modeliavimas rezultatus VSWR pagal hfss nėra kvalifikuoti.mes turėtume naudoti hfss už VSWR modeliavimo tik aukštų dažnių (virš LAD)

Gimęs dirbti su plokščiu struktūros, tai ir reikia ieškoti kažko panašaus ansoft dailininkas, bet ir man prašome Fraktalas geometrijos ir norite naudoti gimęs darbą?

Aš modeliavimo Fraktalas antenos IE3D.Tai suteikia puikių rezultatų, palyginti su eksperimento.

Rgds,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back