Image Processing Apie FPGA (atvaizdo

V

varunmalhotra

Guest
Hi guys

Aš dirbu dėl FPGA ir požymių išskyrimas iš veido atvaizdus.dabar veido aptikimo projekto dalis, i am naudojant odos spalvos modalinio ir i have it figured out programinės įrangos ... bet aš Clueless apie tai, kaip pradėti kurti VHDL kodas.Kas nagrinėti, siekiant atsižvelgti į .... kaip dizainas bandymų stende, kuris galėtų siųsti vaizdą kaip bandymo vektoriniu ... Kaip priimti vaizdą kaip įvesties (pikselių protingas arba blokuoti išmintingą) ... gali kas nors prašau padėti ..... bet knygos vaizdo apdorojimo FPGA būtų dėkingi.

Ačiū

HI,

pls apsilankykite svetainėje:
http://www.hunteng.co.uk/products/ip/imaging_ip.htm

Jis gali jums padėti.

Ačiū ..

HAK ..

i buvo faktiškai į šią svetainę iki ..., o aš vis dar painiojama ... jūs turite kokių nors veda į tą patį klausimą .... ačiū už atsakymus

Gerai
Don't Panic tik dar!

kokios kodą ar turite .. Ar MATLAB ar C kodu. Priklausomai nuo to, kad aš galėsiu pasakyti, kaip pereiti ją DTL už FPGA

Kadangi jums pradėti nuo nulio, I'm patarti jums parašyti fundemental kodas, yra 2 pagrindiniai punktai, kuriuos reikia atkreipti dėmesį į:
1.tiems, apskaičiuojant dalis, tik perkelti juos DTL skaičiavimo modulis, kaip padidinimas arba daugiklį.
2.už šių duomenų struktūra C kodas, tik perkelti juos į laikymo machanism ir DTL, pavyzdžiui, avinas, FIFO, Registro masyvo.

Kokio tipo FPGA rinkiniu naudojate?Ar suppotr Embedded procesorius, ar ne?

Aš rekomenduočiau jums vykdyti fotoaparato sąsaja ir mathmatical užduotis kaip Konvoliucija, FFT, be to, dauginimasis ir kt requiored išankstinio apdorojimo įrangos (VHDL / verilog).
Tada saugojimo taškų SDRAM arba blokuoti barana kad įterptosios procesorius, jis gali
Galiausiai, naudojant aukšto lygio kalbų kaip C, jūs galite tvarkyti duomenų, saugomų rėmas.
DĖL VISŲ AUKŠČIAU PROCESAS turite turėti FPGA tarybos, kuri palaiko EMBEDDED HARWARE ir programinės įrangos tarybos.
pvz Xilinx kūrimo mikroprocesorių tarybos SU EDK.

Atsiprašome už pavėluotus atsakymus vaikinai ... mokykloje dar niekada nebuvo taip užimtas ...

ir aš ne naudojant įterptųjų procesorius FPGA.mano kodas bus visiškai VHDL.
dar havent nusprendė ant lentos ... bet mano profesorius davė man @ ltera cyclone 2 tarybos.Havent CHKD jeigu ji EMBEDDED perdirbėjas.net jei ji i am nenaudoja jos

štai ką aš galvoju.

Mano projektas yra rasti įvairių atstumą tarp kampų ir akių, tarp 2 akis tarp nosies ir burnos
ir tt
1.i am gonna išskleisti veido atvaizdas naudojant odos nustatymo.i am naudojant YUV spalvų erdvėje.ji turi tik 2 papildymus 2 Atimties ir padalinti iš 2.kuri yra poslinkio operacija.

2.po i veidas, mano darbas yra rasti akis į akis ir rasti kampų į eyes.i galvoju naudoti horizontaliosios ir vertikaliosios atsekti, kuris yra be taškų eilutėje ir stulpelyje išmintingą ir grafikai jiems rasti akis.

ji dirba MATLAB. i bandė jį 20 priekinio fasado vaizdas ir yra 90% teisingi.

3.tada ir perkelti ieškant akis, nosį ir burną, kuri i havent figured, kaip daryti.Aš modulį pakeisti nuotraukos dvejetainius ne į Pervesti į aukštąsias mokyklas mados kad VHDL gali skaityti.

KLAUSIMAS, kokios operacija turėtų būti VEIKSMINGA:

BLOKO WISE ar Pixel WISE

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back