I'm using Nokia 7250i - Help Me AT komandos

• Thread starter cool_guy4ever15
  • Start date
C

cool_guy4ever15

Guest
Hello every body

Esu naujas šiame forume Norėčiau kažkas galėtų padėti man su AT komandos.

Aš naudoju NOKIA 7250i ir prijungti jį su nuosekliuoju kabeliu ir pradeda HyperTerminal tiesiog pradėti su AT komandomis, bet radau problema, kai aš rašau bet klaviatūra neatrodo ant HyperTerminal lango ir kompiuteris nustoja veikti dėl laišką antra ir padarė nothing.that 'ai depreesing tai buvo tik beginig todėl aš noriu viena pasakyti man, kas buvo blogo ryšio ir stengiasi man padėti: cry:.Parašytas po 58 minučių:Radau dar kita problema, kai aš unpluged iš serijos kabelis Hyper terminalas turėtų pasakyti, kad tai disonnected, bet aptikome, kad jo būklė yra connected.that 's Crazy Manau i'vn't prasidėjo dar todėl, jei kas nors galėtų man padėti į mobilųjį pradžia PLZ pasakykite man, kaip pradėti nuo.

W jakich sytuacjach, korzystając z sieci, narażamy swoje dane i tożsamość na największe ryzyko? Poniżej sześć najczęstszych błędów popełnianych przez użytkowników internetu i sposobów, jak im przeciwdziałać.

Read more...

kai jūs padarysite Hyper terminalo ryšį ir jūs galite pamatyti Hyper terminalo langą.Dabar tai daryti;

į Hyper terminalo langą, pradziu-> File-> properties-> Settings-> ASCII setup-> Check "Echo įvedėte pobūdis vietoje" ir paspauskite OK mygtuką.

Galėsite matyti simbolių įrašėte į Hyper terminalo langą.

jūsų antroji problema;
nuoseklusis prievadas yra ne plug n play.Hyper terminalo langas ne papasakoti apie unpluging mobiliesiems telefonams.Jūs galite patikrinti per AT komandų ryšys.Jei radote tai naudinga spauskite padėjo mygtuką.

Aš parašė * NOKIATEST IT matau WHAT I'M raštu nurodo kitaip, tačiau labai LABAI sulėtintai
Ir kai aš Paspauskite ENTER NIEKO PADARYTI Apie mane AR ANT HYPER'S WINDOW.it turėtų parašyti Gerai, jei ryšys yra padaryta ir klaidų, jei nėra ryšio ir mano atveju, tai suteikia man nieko

pirma pamatyti AT komandomis, susijusių su UR Mobile.atrodo, kad jūs nesate įvedę AT komandomis teisingai.pirmiausia gauti AT sąrašą komandas palaiko jūsų mobiliajam telefonui.

Turėjau panašių problemų su HyperTerminal, naudokite programą "PUTTY.exe ji tiesiog puiki ir paramos serial port, Telnet, ir tiek daug klausimų, bet taip tiesiog pabandykite glaistai ir jūs willnot regret it.
Nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back