I'm pastato VI-Curve bandymo, kas domina?

S

samehham

Guest
I'm pastato VI-Curve bandymo, naudojant PIC16f877 ir VPK mcp4822 nuo mikroschemos
ir susieti su kompiuteriu per nuoseklųjį prievadą.Priimančiosios programinės įrangos, sukurtos Delphi.Jis veikia šiuo metu, tačiau dar nėra baigtas.
Jei rasiu palūkanos, I ll po detalės, kad mes galėtume aptarti, ir man bus malonu gauti komentarų ir įmokos

Taip pat galvojau apie tai, bet aš jokios MCU programavimo patirtį.
Bet aš labai norėčiau naudoti bandymo vietoj IV matavimas.Vienas žvilgsnis į kreivės forma gali suteikti jums daugiau infornation kaip pecise matavimai.
Ar turite įtraukti papildomus tendenciją braižymo 3-galinių įrenginių kaip tranzistoriai?

Iš pradžių maniau, padaryti du kanalai veikia vienu metu, tačiau po bandymo supratau, kad bet koks įtampos šaltinio kaip srovės ribotuvas rezistorius bus pakankamai, aš bandžiau bandymai BJT, MOSFET, OPTO, visi ok
projektavimo turiu Pridėti DEMUX (relės) etape bandymas lustai (8pins), naudojant bandymo klipas, norėčiau, kad būtų galima patikrinti, palyginti, parduotuvė rezultatai
If u wanna kurti paprastas vienas be MCU
Maksim turi Progr dėmesį gražus dizainas naudojant ADC ir DAC, kurie nuoseklioji sąsaja ir jos yra tiesiogiai prijungtas prie lygiagrečiai uoste, QBasic programa yra taip pat
tačiau ji gali veikti pagal dos iki Win98
Aš jį atstatyti kai kurių pakeitimų, po Maksim turtinga pavyzdys man DAC ir ADC lustai, ir veikia gerai

Ar jus po savo VI-kreivė šiame forume?Ar possbel?Prašome turiu VI kreivės
Thanks for your help

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back