IE3D Piešimas koncepcija

G

GoaGosha

Guest
Hi people,

Po to aš vėl pradėjo naudoti IE3D aš vėl susiduria
labai sunku, o ne intuityvi (bent man) GUI.

Ar kas nors čia šiame forume jausmas toks pats?
Ar manote, kad ši sąvoka brėžinys daugiau privalumų už kitus įrankius turi?

Manau, žinoma, kad galiausiai aš pripranta prie jo, bet problema
tai, kad vieną kartą (1 metais anksčiau) galėčiau nustatyti problemas, tinkamai IE3D
bet dabar po kol aš jaučiuosi kaip naujokas, galbūt todėl, kad būtų lengviau
Pamiršus sąvokas, kurios nėra intuityvi.

Aš taip pat dirba su impulso, Sonet & HFSS ir kartais
Nustojus vartoti juos kartu, bet aš visada atgauti brėžinys
įgūdžiai labai greitai.

Jian, gal galite paaiškinti, kas yra už sąvokos mintis
nuo IE3D, kodėl nusprendė, kad ši koncepcija yra naudinga nustatant problemas?

Ačiū.

Labas, GoaGosha: Ačiū už Jūsų klausimą.IE3D's GUI buvo pastatytas dėl savo galią ir lankstumą modeliavimas sudėtingas struktūras.Daug iš jų jau pasikeitė per metus.Aš suprantu, kai like it vartotojai labai daug ir kai kurie vartotojai don't like it.Tiems vartotojams, kurie pripranta prie to, jie gali padaryti daug.Kai simuliatoriai yra daug paprasčiau.Tai gali būti lengviau naudoti.Tačiau jie neturi galios ir jos negali išspręsti daugelį problemų.

Kaip jau nurodyta anksčiau, IE3D Išdėstymas redaktorius (MGRID) yra susijusios su viršūnių ir formą.Jūs galite turėti labai gerai kontroliuoja žemas geometrijos savybės ir ji reikalauja daug komandų jį.Tačiau kai kurių aukšto lygio daiktus, jis gali būti varginantis pakeisti kai pasaulio geometrija funkcija.Dėl šios priežasties, mes įdiegėme IE3DLibrary už parameterized geometrija įrašas.Parameterized geometrija įrašas gali besikeičiančioje pasaulio parametrai žymiai paprasčiau.Tačiau tai bus sunku pakeisti detales.Anyway, du būdai yra naudingi ir nė vienas iš jų negali pakeisti kitų visiškai.Mes dirbame vienijantis dviem būdais.Mes taip pat daro pažangą vartotojams kurti maketus iš kitų įrankių.Šiais metais mes išleidome EM Socket tarp MWO 2004 IE3D.Vartotojas gali naudoti IE3D nes jei vartotojas naudoja MWO 2004.Mes taip pat spaudai Automatinis GDSII į IE3D Flow (AGIF).AGIF leidžia vartotojams kurti labai sudėtingos geometrijos lengvai.Mūsų pavyzdžių, parodyti, kaip mes galime sukurti BGA struktūra VIaS, solderballs, viela obligacijas, skylės ir storio pėdsakai ir žemės vieno kadro.Šie featuers padaryti geometrija įrašas gerokai supaprastintos.Mums turėtų būti suteikta galimybė paleisti keletą nuorodų į Cadence labai greitai.Visos šios pastangos padaryti IE3D lengvai įvairių vartotojų.

Apie IE3D, mes nuolat įgyvendinti naujas funkcijas į ją ir ji gali pakeisti daug per vienerius metus.Manau, kad mes esame viena iš labiausiai aktyvūs pardavėjai gerinant produktų.Manau turėtumėte pabandyti naudoti jį dažniau.EM treniruokliai susiduriame su geometrija.Jie yra labai sudėtinga.Jei nenaudojate ilgą laiką, galite pamiršti kažką.Žinoma, mes sveikiname vartotojams pateikti atsiliepimus, kad galėtume toliau tobulinti.Galite siųsti pasiūlymus support (at) zeland.com.Labai tau ačiū!

siūlau jums perskaityti knygą apie Elektromagnetinis
ir kad kai kurios pagrindinės sąvokos, kurios bus naudingos jums
daug ir geriau suprasti ie3d minties.
tikiuosi padės.

O ---..GUI yra baisi ..net paprastas funkcijas, pavyzdžiui Kaimaninis iki artimiausių viršūnių negali būti padaryta be getting nusivylęs ...
aš jį pakeisti savo dizainą su kiekviena till i iteracijos gauti optimalų atsakas ..Jis paėmė mane visą parą 10 iteracijų ..
GUI yra labai skausminga naudotis ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back