M
mami_hacky
Guest
Labas
Mano draugas yra imituoti jo darbas antena.
Kartais jis nori padaryti jo analizę su didesniu tikslumu, kad jis didina skaičių elementų modeliavimas.
Kada skaičių elementų, yra mažesnė nei 10000 viskas, kas yra gerai, ir nėra jokių problemų, tačiau jei jis padidinti skaičių elementų kaip pavyzdžiui 14.000 modeliavimas lėtina ir modeliavimo rezultatai gauti klaidinga.
Jis mano, kad šios problemos priežastis yra atminties.Didinant skaičių elementes pirmiau 12.000 atrodo, kad visos reikalingos atminties IE3D padidėja iki 2GBytes.Ir atrodo, kad Zelandija paketas negali valdyti šią sąlygą daugiau.
mes naudojate 32 bitų versiją Zelandija paketą.
įdėjome kiek RAM modulių galima kompiuteryje.(4GBytes)
mes patikrinome šį skirtingos versijos Windows, XP ir Server 2003.
dabar mano klausimai:
- Ką manote apie šios problemos šaltinį.Ar tiesa, kad problemos priežastis gali būti atminties?
- Ar turime pereiti prie 64bits versija?
- Ar įmanoma išspręsti problemą su 32 bitų versiją?
Ačiū.
Mano draugas yra imituoti jo darbas antena.
Kartais jis nori padaryti jo analizę su didesniu tikslumu, kad jis didina skaičių elementų modeliavimas.
Kada skaičių elementų, yra mažesnė nei 10000 viskas, kas yra gerai, ir nėra jokių problemų, tačiau jei jis padidinti skaičių elementų kaip pavyzdžiui 14.000 modeliavimas lėtina ir modeliavimo rezultatai gauti klaidinga.
Jis mano, kad šios problemos priežastis yra atminties.Didinant skaičių elementes pirmiau 12.000 atrodo, kad visos reikalingos atminties IE3D padidėja iki 2GBytes.Ir atrodo, kad Zelandija paketas negali valdyti šią sąlygą daugiau.
mes naudojate 32 bitų versiją Zelandija paketą.
įdėjome kiek RAM modulių galima kompiuteryje.(4GBytes)
mes patikrinome šį skirtingos versijos Windows, XP ir Server 2003.
dabar mano klausimai:
- Ką manote apie šios problemos šaltinį.Ar tiesa, kad problemos priežastis gali būti atminties?
- Ar turime pereiti prie 64bits versija?
- Ar įmanoma išspręsti problemą su 32 bitų versiją?
Ačiū.