IE3D modeliavimas su daugiau kaip 12.000 elementų

M

mami_hacky

Guest
Labas
Mano draugas yra imituoti jo darbas antena.
Kartais jis nori padaryti jo analizę su didesniu tikslumu, kad jis didina skaičių elementų modeliavimas.
Kada skaičių elementų, yra mažesnė nei 10000 viskas, kas yra gerai, ir nėra jokių problemų, tačiau jei jis padidinti skaičių elementų kaip pavyzdžiui 14.000 modeliavimas lėtina ir modeliavimo rezultatai gauti klaidinga.
Jis mano, kad šios problemos priežastis yra atminties.Didinant skaičių elementes pirmiau 12.000 atrodo, kad visos reikalingos atminties IE3D padidėja iki 2GBytes.Ir atrodo, kad Zelandija paketas negali valdyti šią sąlygą daugiau.
mes naudojate 32 bitų versiją Zelandija paketą.
įdėjome kiek RAM modulių galima kompiuteryje.(4GBytes)
mes patikrinome šį skirtingos versijos Windows, XP ir Server 2003.

dabar mano klausimai:
- Ką manote apie šios problemos šaltinį.Ar tiesa, kad problemos priežastis gali būti atminties?
- Ar turime pereiti prie 64bits versija?
- Ar įmanoma išspręsti problemą su 32 bitų versiją?

Ačiū.

Gerbiami mami_hacky,

Manau, kad gali būti kitos problemos šaltinį, kuris yra taip: į šiuo metu metodas nėra konvergencijos ir tikslumo, kaip akių elementai garantija yra didesnis.Ir kitą netikslumus šaltinių gali atsirasti, pavyzdžiui, rezoliucijoje dėl matricos, tikslumo dabartinių elementų konvergencijos Žaliųjų "serijos funkcijų ir tt

Taigi, manau, kad 64 bitų versija turėtų įveikti pirmiau nurodytus apribojimus.Be to, nemanau, kad ji yra ribotos atminties problema.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
Adel_48

Max:

Taip.Problema turėtų būti 2 GB RAM apribojimas 32-bit OS.Tačiau, aš ne kartą matytas bet neteisingi rezultatai, nes į RAM problemą artėja prie 2 GB riba.IE3D naudoja dvigubo tikslumo matrica.Jis yra pakankamai geras TEN tūkstančių nežinomųjų antenos problemos.Visi MOM matrica turėti ne DC ypatybė.Tiesą sakant, visi visą bangų EM modeliavimo algoritmai toks ypatingas.Kai kurių žemo dažnio paraiškų, visi jie bus skirtinga tam tikru metu, kai dažnis yra pakankamai žemos.Tačiau tokia padėtis neturėtų atsitikti antenos.

Už mus, mes turime išspręsti kai kurias su 19.000 unknknowns reikia 2,6 GB Win64 mašinos ir rezultatus problemos yra gera.Kai vartotojas išspręsti kai kurias problemas naudojant 8 GB RAM ir jie gavo gerų rezultatų.Žinoma, mes taip pat išspręsti kai antena problema su 65K nežinomųjų naudojant kartotinis matrica sprendžiame.Modelis matrica sprendžiame kurie turėtų galėti duoti didelio tikslumo rezultatus labai didelis strucutre kiek pakartoti procedūrą nueiti.

Jei norite patikrinti, yra padidėjęs Sankaba tankumas IE3D tikslumo, turite naudoti bulių jėga ir naudoti standartinę SMSi solver arba naudoti GEMS ar tikslus kartotinis matrica sprendžiame.Jūs turėtumėte pabandyti eiti į 64-bitų su daugiau RAM.Jei norite išspręsti labai didelis structuers su galima sumažinti tikslumą, yra ir kitų būdų.Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back