IE3D klausimas - DRA pagal modelį ie3d modeliavimas

A

abdoeng

Guest
Sveiki, LL, prašau, jei kas nors galėtų atsiųsti man bet DRA modelis pagal ie3d modeliavimas, kad bandau naudoti banga instrukciją būdas gauti atspindėtos bangos amplitudės ir fazės. kaip nustatyti, Dra althougth blokas yra tik nustatant ribotą substrato ir žemės? i go riešutų dėka

[Quote = abdoeng] hi LL, prašau, jei kas nors galėtų atsiųsti man bet DRA modelis pagal ie3d modeliavimas, kad bandau naudoti banga instrukciją būdas gauti atspindėtos bangos amplitudės ir fazės. kaip nustatyti Dra althougth blokas yra tik ribotos substrato ir žemės nustatymas? aš einu riešutų ačiū [/quote] Manau, kad jos neįmanoma imituoti Dielektriniai rezonatorių antenos, IE3D, bet tai gali būti padaryta Fidelity. Abu IE3D ir Fidelity Zelandija Inc DRA pavyzdžiui Fidelity Rankinis. dėl, balaguru.

dėka Zelandija Aš jį taip lengvai, naudojant mano mėgstamiausia BST paketą, ji suteikia pačius rezultatus, kaip bangolaidžio metodą aš naudoju floquet režimu ir reguliariai sienos taip pat i gauti rezultatai kintamojo nuožulnios kampas, nes Tarnautojų

[Quote = balaguru thavamani] [citata = abdoeng] hi LL, prašau, jei kas nors galėtų atsiųsti man bet DRA modelis pagal ie3d modeliavimas, kad bandau naudoti banga instrukciją būdas gauti atspindėtos bangos amplitudės ir fazės. kaip nustatyti Dra althougth blokas yra tik ribotos substrato ir žemės nustatymas? aš einu riešutų ačiū [/quote] Manau, kad jos neįmanoma imituoti Dielektriniai rezonatorių antenos, IE3D, bet tai gali būti padaryta Fidelity. Abu IE3D ir Fidelity Zelandija Inc DRA pavyzdžiui Fidelity Rankinis. dėl, balaguru. [/quote] dizainas DRA galime naudoti IE3D taip pat -------------- ištikimybės mes galime atkreipti struktūra tiesiogiai ------ bet IE3D atveju u hav naudoti įvairių sluoksnis strcture DRA gauti jūsų rezultatus ---- pirmiausia patikrina ------ den eiti kitas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back