Ieškote PWM komponentas su 3 įėjimai ir 6 rezultatų

T

Tom2

Guest
Ar kas nors, kas žino, jei išvežimo bet kuri sudedamoji dalis gali turėti 3 įvedimui PWM ir generuoti 6 išėjimo PWM.If ne kaip tai padaryti ?????

Jei ne, kaip tai padaryti?
Jei aš tai padaryti, aš norėčiau statyti skaitmeninio PWM generatorių ir imtuvai viduje CPLD. Yra analogas iš būdų tai padaryti per.

Yra analogas iš būdų tai padaryti per Kas yra analoginiai būdas?

Jeigu jūs įtraukėte PWM per žemo dažnio filtrą, gausite vidutinės įtampos, tai proporcingas veikos ciklas PWM. Generatoriniai PWM su analoginiu, yra šiek tiek sudėtingesnis. Jūs generuoti triangualr arba sawtooth bangų ir Nykštukinė ji per analoginį riba lyginamąjį koeficientą. Keičiant riba įtampos jūs skirtis PWM duty cycle. Yra mikroschemos, kad yra sukurtos šiuo tikslu aikštelė. DigiKey turi apie 2000 ICS PWM skyriuje. Taip pat pažvelkite į tai http://homepages.which.net/ ~ paul.hills / grandynams / PwmGenerators / PwmGenerators.html

Ieškokite tarp ARM mikrokontrolerių. Nežiūrėkite tarp nuotraukų. Seniai seniai buvo "PWM perdirbėjas" padaryta "Hitachi". Bet tai gali būti sunku gauti dabar. Aš naudoju pic.Is ji possiple daryti it.Pic gali generuoti 3 PWM, bet man reikia 6 kanalų

[Quote = Tom2] Aš naudoju pic.Is ji possiple daryti it.Pic gali generuoti 3 PWM, bet man reikia 6 kanalų [/quote] Tomai, mano draugas, viskas įmanoma. :) O / Bet ten pustuzinis būdų doind ji. : | Nebent pats klausimas yra šviesti, niekas ketina pagalvoti apie sprendimą. Bent jau ne nemokamai. Bent jau ne daugiau nei turite galvoti apie tai sau. Iš esmės, jums reikia skelbti savo specifikacijas ir apribojimus: - Visų pirma, kodėl Žemėje jums reikia 6 skirtingų PWM signalai? Ką visa sistema atrodo? - Dažnis ar dažnio diapazone - darbo ciklo intervalas Pagarbiai, Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back