Ieškote prieigos duomenų Springer

D

Dmitrij

Guest
Mano klausimas yra susijęs su gerai žinoma Vokietijos leidykla Springer. Jis turi savo svetainę, www.springer.com . Deja, aš negaliu patekti į knygų šioje svetainėje bazė, bet man skubiai reikia keletą knygų ir straipsnių iš Springer mano mokslo resarches. Šie dokumentai yra skirti DSP (Digital Signal Processing). Specialusis prisijungimo vardą ir slaptažodį reikia gauti prieigą prie knygų apie Springer. Jei kas nors turi prieigą prie "Springer", ir gali gauti man keletą knygų ir atsiųsti į mano e-mail, prašome parašyti apie tai čia. Su pagarba, Dmitrij

nėra lengva gauti, bet daug knygų yra AVAILBLE čia. eiti į priekį ir paklausti, galbūt radote. -B

Ačiū jums visiems už jūsų nuorodas, bet vis tiek, nepaisant to, aš skubiai reikia prieigos Knygos Springer bazės. Jei kas turi galimybę atsisiųsti man keletą knygų iš Springer ", leiskite man žinoti, prašome. Ačiū, iš anksto. Su pagarba, Dmitrij

Sveiki, Dmitrijus, turiu keletą knygų iš Springer ", leiskite man žinoti, kas knygų, jums reikia ir aš pasistengsiu juos gauti. Susijusios su menu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back