Ieškote nuorodos apie prisitaikanti skaitmeninių filtrų

G

GertDalPozzo

Guest
Hi all! Man reikia pagerinti savo žinias prisitaikanti filtravimas ir aido slopinimą, iš algoritmų teorijos (LMS RLS ir kitiems aš nežinau) realų įgyvendinimą artimiausioje ateityje I versti vieną iš šių į FPGA architektūros schemas. Norėčiau žinoti, jei yra internete, bet kokio dokumento (nemokamai), pavyzdžiui, universiteto profesorius tekstas, bet ne begalinis knyga ... kažką panašaus 80/100 PP dokumentas paaiškinti prisitaikanti filtro teorija ir programų . Tnx visiems!! Gert

Sveiki, dalykas yra tas, kad aš esu naujas šioje srityje ir i nori pagerinti savo žinias prisitaikanti filtravimas, mano profesorius patarimus man šią knygą: Wiley_ _Statistical_Digital_Signal_Processing_and_Modeling, ir ne jį perskaityti dar, bet aš pradėti šią savaitę, todėl mes galime pakeisti mūsų idėja + http://www.edaboard.com/ftopic280929.html (negavau jokio atsakymo): cry:

Aš taip pat reikia pagalbos apie aido slopinimą, aš einu naudoti MATLAB aido slopinimą .. Ar jūs galite padėti taip pat?? jei turite kokią nors idėją, dabar??

Statistiniai ir Adaptive Signal Processing Manolakis, ingle ir Kogon

Reguliuojami fiters Simonas Hayken bus dirbti stebuklai jums.

Sveiki, mane taip pat aš taip pat reikia padėti mano disertacijos apie aido panaikinimo komunikacijos, neuroninių tinklų ir aš taip pat naudoti MATLAB .. gali ir padėti man ..???.. prašome i tikrai reikia Jūsų pagalbos dabar .... prašom ... im tikiuosi Jūsų atsakymo .. Labai ačiū ..

Aš įkėlėte keletą knygų čia edaboard, patikrinti juos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back