Ieškote komercinių partnerių Taivano arba Kinijos

M

mami_hacky

Guest
Hi all,

Aš ieškau ko nors gali būti mano partneriu mažos įmonės,
Bendrovės tikslas yra suteikti (nupirkti ir ją teikti) įvairių elektroninių komponentų kaip FPGA, Mikrovaldikliai ir tiek ... žmonių viduje mano šalyje.

Žmonės čia negali gauti geros kokybės komponentai lengvai, kad jie paprastai paklausti kažkas teikti reikalingų komponentų į juos.

Kadangi beveik patyręs inžinierius skaitmeninio dizaino srityje, aš čia maža įmonė, teikia šią paslaugą mūsų tautos.

Now, I'm looking for kai vienas turi būti mano bendras, Kinija ar Taivanas,
Aš atsiųsti jam pinigų, jis bus įsigyti komponentų vietose aš sakiau, tiksliai, tada jis jas siunčia man el paštu.jis gaus procentus pinigus sau kaip atlyginimą.

Bet kuri institucija domina?

ačiū

Aš sumažėjo žinutę jums.Prašome patikrinti.Mano email pardavimas (at) flypcb.com
Keep in touch!

Labas,

Aš Hardware & skaitmeninio inžinierius pasaulinio lygio telekomunikacijų įrangos bendrovė Kinijoje.Esu labai sudomino jūsų bendrą planą.

Kadangi aš dirbu, Shenzhen, labiausiai dinamiškai keičiasi centro elektroninių komponentų Azijoje, ji yra labai patogi man suteikti Jums aukštos kokybės dalių, ir tai padaryti kaip mano dalis darbo dieną.

Be to, galiu suteikti tinkamą Engineering Support jums, nes aš esu gerai susipažinęs su FPGA prietaisai.Mano ankstesnius projektus, aš daug FPGA per žemos, kad high end, tokie kaip Altera Cyclone II Altera Strtix2 EP2S180, Xilinx Virtex5 XC5VLX330T, Xilinx Spartan3 XC3S400, ir tt ...Be to, aš rūšių ARM9 ir 8.051 pagal procesoriaus.

Jei dar turite atsižvelgti į mano pasiūlymą, prašome parašyti laišką į tianqi.lee (at) gmail.com

Ačiū!

Aš tikiuosi Jūsų atsakymas

mami_hacky rašė:

Hi all,Aš ieškau ko nors gali būti mano partneriu mažos įmonės,

Bendrovės tikslas yra suteikti (nupirkti ir ją teikti) įvairių elektroninių komponentų kaip FPGA, Mikrovaldikliai ir tiek ... žmonių viduje mano šalyje.Žmonės čia negali gauti geros kokybės komponentai lengvai, kad jie paprastai paklausti kažkas teikti reikalingų komponentų į juos.Kadangi beveik patyręs inžinierius skaitmeninio dizaino srityje, aš čia maža įmonė, teikia šią paslaugą mūsų tautos.Now, I'm looking for kai vienas turi būti mano bendras, Kinija ar Taivanas,

Aš atsiųsti jam pinigų, jis bus įsigyti komponentų vietose aš sakiau, tiksliai, tada jis jas siunčia man el paštu.
jis gaus procentus pinigus sau kaip atlyginimą.Bet kuri institucija domina?ačiū

Kokie dizainui?jei jūs naudojate tuos dizainus? kurioje srityje?Jūs galite nusiųsti savo sukurta įranga Bangladešas.Nurodykite savo komponentus.Aš galiu jums padėti aikštelė.Aš esu inžinierius taip pat.Gradacija IUT.dabar dirba kaip lektorius university.my hobis yra judėti visą verslą.Take me svarstomas ir pašto mane prince_iut (at) yahoo.com.

rūpintis

Labas,
Nice to know you!
Tai Jennifer iš Shenzhen, Kinija.
Dirbu Thi srityje nuo 2004 metų.Tuo metu aš ypač darbo namuose daryti tiekimą kai mano
klientui, kai kurie iš jų yra mažmeninės prekybos parduotuvės ar kaip jūs, kai jie perka komponentus prieigą prie jų šalies.

Tikiuosi, tai gera proga mums abiem.
Kadangi turiu savo faksas, Tel, lengvai kalbasi, taip pat, mes familar su purcahsing.

Shenzhen yra elektronikos srityje.

Keep in Touch MSN: leoliu_lpc (at) 163.com arba Skype: leoliu_tareta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back