Ieškote informacijos apie vidaus taikymo withRS485

J

janogues

Guest
Man reikia informacijos apie Domótic aplications su RS485. Kažkas gali man padėti? Ačiū

Kokia informacija jums reikia Manau, kad jūsų klausimas yra didelis jums reikia informacijos apie RS485 arba norite padaryti domitic taikymo su RS485 tinklo duok man daugiau info ir aš tau padėsiu. Bet aš manau, nėra geriausias būdas tai padaryti domitic. Duok man daugiau informacijos apie savo projektą ir aš jums tikrai padėsiu al_extreme@hotmail.com

RS485 yra toli siųsti serijos informacijos tai kaip RS232, tačiau paramos lygis iki 4Mb/sec taip pat atstumas iki 1200 m, taip pat jis transimate duomenų diffrentialy

Jei reikia galiu įkelti tinklo protokolo RS485 tinklo kelių mazgų.

Jei norite, kad aš išsiųstas Pavyzdžiui mikrovaldiklio kodas IPS prietaisų su aparatūros UART arba programinės įrangos serijos sąsaja. RS485 komunikacijos yra labai paprasta. Tik skiriasi, kad turite auklėti kad kaištis RS485 vairuotojo lustą metu perduoda išjungti imtuvo modulis. Tai galioja pusiau dupleksinis multi-drop dėžė ir 2-vielos ryšį. Jei norite, kad tik išplėsti RS-232 į 1200 metrų jums nereikia vairuotojui trijų lygių valstybės galia, ir gali naudoti 4-laidų jungtis (pavyzdžiui ADM488 Analog Devices). Be multi-drop jie kai fizinės savybės vielos autobusu, tačiau per ilgai paaiškinti.

Sveiki! Atsiprašome už mano anglų kalba. Noriu daryti Domótic namų sistema su IPS yra, ir manau, nei RS485 yra lengviau. Ar teisingai? Ačiū

Tai yra teisinga. Nieko dificult RS-485. RS-485 yra tik fizinės Komunikacijos standartas. Visi kiti thigs yra programinės įrangos, pvz protokolą. Protokole turi būti antraštė, laiško, kontrolinė ir priekaba. Linkėjimai

Suply įtampa vairuotojas yra specifinis įtaisas, pvz adm485 yra maitinimo įtampa 5V. Įtampa RS485 linija: nuo-7V iki +12 V Duomenų bitų 0 iššifruoti, jei> B, 1, jei

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back