Ieškote geros grandinės schemos su MAX038

Turiu grandines iš žurnalo Pirmasis Le Haut-PARLEUR N.1846 (NETURI MĖNESIO & metai) Antra radijo PLANAS N. 572 gana pilnas 3 VALDYBA GEN fonction, AMPLI, moduliavimo naujausia, NeraŠykiTe turėti PAVADINIMAS MAG versija Pagrindinės tik MAX PCB geriausia, ką galiu padaryti, tai atsiųsti paveikslėlį straipsnio Tell Me, kurią versiją norite

Sveiki Abu elektor ir EPE padarė projektus, remiantis MAX038. Galite patikrinti epemag (Lipiec2001?) Ir elektor # nuo 1995 06?. Elektor projekto I pastatė sau, aš ką tik gavau jį teisingai dirbti su dažnis 10MHz. Viena iš priežasčių, kad signalas yra Crappy gali būti mano loosy osciloskopu ... yra dažnis komponentai virš 100MHz, Jei jums patinka, kad galiu pamatyti, jei aš galiu rasti magz, čia yra keletas nuorodų: hxx / / members.ozemail.com.au / ~ dljones / hsfg.htm hxx / / users.swing.be / gonzague.colpaert / genfonct.html 3 * w.htw-dresden.de/fe/labor/mikror/projects/siggen/index.htm Sėkmės.

taip pat yra geras duomenų lape ir Maxim "programų pastabų šios grandinės schemos.

Aš mano, kad www.maxim-ic.com , svetainė turi viską, ko norite. nuoširdžiausi linkėjimai [citata = engraxate] turi gerą grandinės max038 [/quote]

Paieška Edaboard funkciją generatorius. Yra Elektor su MAX038, straipsnis geras.

Sveiki, Jei kas nors, kurie sukurti EPE "funkcinis generatorius su šio maks? Man patinka ją kurti. Čia yra dar vienas projektas su max038

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back