Ieškote gamintojo (metalo korpusai)

E

E-design

Guest
Ieškote patikimo gamintojo gaminti šaulių paprastas lakštinio metalo gaubtai elektroninis produktas. Kabinos reikia kai lazerio pjovimo taip pat miltelinio dažymo. Prašome PM man, jei galėsite padėti.

Gali padėti jums daugiau, jei nurodyta, kurioje šalyje ar žemyne norėtumėte rasti šių šaltkalvių, ir nurodo kiekius nuoroda. Žinau keletą šalia manęs, tačiau transportas gali tapti JT ekonomiškai naudinga jums.

Aš tikriausiai bus iš Kinijos turi būti ekonomiškas. Jeigu įmonė Kinijoje, bet laikui bėgant jų kokybė sumažėjo (po naujos valdymo) per daug kvailas klaidas dėl kai kurių kabinos ir bendras apdailos kokybę. Niekada saugomi jų pažadėjo pristatymo datas arba. Cituoti 3 savaites ir pristatyti per 2-3 mėnesius. Būtų šimtai kabinos pora pradėti ir daugiau, jei kokybė yra priimtinas. Kažkas iš šio forumo jau atsakė. Ar pasiūlymus galės pateikti po žiūri į CAD brėžiniai. Tikiuosi, kad pavyks!

Labas dekanas: Tai Julija, mes turėjome apie HDMI laidu 2009 m. bendradarbiavimo, hope you don't pamiršti mane :). Dėl šio metalo kabinos, turėjau siųsti pavyzdį jums, bet mes negausime Jūsų atsakymo. Jei įmanoma, Iam malonu, kad mūsų bendradarbiavimas ateityje. Nuoširdžiausi linkėjimai Julija Jou Xin Electronics Limited "

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back