Ieškote DSP rinkinys / laive sonaro perdirbimui.

T

TigerClaw27

Guest
Labas Aš ieškau gero DSP rinkiniu, pradėkite mokytis, aš tik vieną prašymą, kuris yra tai, kad lustas yra 8 A / D kanalų perdirbti garso. Būtų malonu, jei jis atėjo su C kompiliatorius, o gal ir JTAG derinimui. I dont wanna pertrauka mano piniginėje, todėl būtų malonu, jei ji buvo pigi, (mano max yra 500 JAV dolerių). Šiaip ar taip kokių nors pasiūlymų yra sveikintinas. Ačiū, Pažymėti ** Tema buvo pakeistas.

Jūs galite kurti savo DSP. pagal Req. IC mėginio TM320LF24xx iš TI. informacijos paieškos nuo EDAboard ir TI internete.

Aš plėstis, ką aš bando daryti. Aš mėginu padaryti pasyvus sonaro už robotai taikinio sekimas ir gal net identifikavimas. Nuorodą žemiau aprašoma kaip tai daroma ne NCSU sistemą. Bet aš stengiuosi tai padaryti naudojant DSP, ir tai bus mano pirmoji DSP projektą. h ** p: / / crim.ece.ncsu.edu/assets/publications/conference/mattos2004-icra/mattos2004-icra.pdf Taigi DSP man reikia tikriausiai turėtų būti gana stiprus? Yra Siemens 56F800 serija, ir demo laive ji, kad išlaidos pagal 100 bux. Lustas jau turi 8 ADCs (12bit), bet tik 8KB RAM ir 32KB Flash. Vienas privalumas lustas yra santykinai maža ir paprasta dirbti su 64 LQFP paketą. Aš tikrai dont wanna get į BGA paketai, todėl norėčiau ko nors LQFP su 144 ar mažiau jungčių. Ar kas nors patirties su DSPs duoti man patarimų? Pagarbiai, Mark

Sveiki, priduria-21992-EZLITE yra exaclty whay Jums reikia: Rekvizitai: - ADSP-21992 DSP - 64K x 16-bit statinis atminties RAM - 4Mbits "Flash" atmintis - Analoginis įėjimas Circuitry - 8-kanalų 12-bit DAC (AD5328) dėl SPI sąsaja - Encoder Interface Circuitry - UART sąsaja (RS-232) - CAN sąsaja schema - USB 1.1 versija atitiktis sąsaja - 14-Pin emuliatorius jungtis JTAG sąsaja Ir DSP pats: - 160 MHz, ADSP-219x DSP Core - 8 -Channel, 14-Bit, 20 MSPS ADC with On-Chip - Įtampa Nuoroda - 32K Programos, 16K Duomenų atmintis RAM - integruota valdiklio zonos tinkle (CAN) sąsaja - Išorinė atmintis sąsaja (iki 1 MWord) - Trifaziai PWM kartos padalinys su papildomu - Dvigubi Pagalbiniai PWM išėjimai - Trifaziai PWM kartos skyrius - Papildomos Encoder Interface Unit - trys 32-Bit, General Purpose Laikmačiai - 16-Bit General Purpose Vėliavos I / O Port - Sinchroniniai Serijos (SPORTAS) ir SPI ryšių uosto - CROSSCORE ™ įrankis paramos Eiti čia: http://www.analog.com/processors/processors/ADSP/ Manau, kad kaina yra mažesnė nei 500 JAV dolerių, todėl per biudžetą. Pagarbiai, JaaC PS / Gimme Some taškų, prašome!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back