ieško pagalbos su kai kurių pagrindinių grandinių

M

mike134

Guest
Ei vaikinai aš esu tik pradeda mokytis, kaip sukurti grandines, ne mailius save ir tiesiog norite ką nors man pasakyti Taip, kad turėtų darbo ar pliaukštelėti mane ir pasakyti U idiotas. vistiek ten nieko blogo su įkrovimo USB įrenginį su 9 voltų baterija ir kažką panašaus į 7805 įtampos stabilizatorius. žlugimas matau, kad tai aš netikiu tai būtų labai veiksminga. kita yra reali lengva man reikia ką nors tarp 12 voltų maitinimo šaltinio ir 12 voltų ventiliatorius. ačiū už bet kokią pagalbą Mike

Atsakymas į pirmąjį klausimą yra ne, tai Gerai, bet jūs turite būti atsargūs, nes kai kurie prietaisai gali gauti sugadintas, jei USB per daug srovės. jis antrasis atsakymas yra ne, galite prijungti jį tiesiogiai be jokių problemų.

Deja aš taip pat pamiršo įtraukti į pirmąjį buvo man pridėti LED šviesos ir jungiklis tai svarbu. ir ten kažkas turėčiau įtraukti į kroviklį ciruit

Susijęs klausimas. Aš neseniai nusipirkau Euro Style lizdo (USB) ir Madride draugas. Aš patikrinti ji (jis yra universalus, kaip įvesti kintamosios srovės) ir jos iškraunamos produkcijos buvo 11 ar 12 VDC. Ar USB standartas tai leisti? jei taip, kiek yra per daug USB įrenginį. Mano draugas buvo įkrauti savo mobilųjį telefoną su savo nešiojamas kompiuteris, tai bus lengviau. Ačiū

Tai tipo normalus reiškinys, nes dauguma šių pigių prietaisų reguliuoti įtampą tik tada, kai yra apkrova prijungtas prie jo. Geriausias būdas patikrinti šių vienetų yra sujungti mažas 6V lempa prie jos ir pažiūrėkite, žr įtampos per lempa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back