ieško midi lenta dizaineris - Programinės įrangos ir PCB

J

jemtone

Guest
Aš ieškau pradėti santykius su kvalifikuota kodą kariai, kurie būtų suinteresuoti projektuojant midi I / O PCB, perduoda midi informaciją į kompiuterį per USB. Kodas yra visos GNU visiškai galima imtis. Aš esu suinteresuotas išplečiama I / O dizainas, o tai reiškia, mes gauname mažas I / O plokštė, USB dirbti, ir tada kurti plėtros centru, I / O augimo, kiek reikia. Midi - jei nesate susipažinę su midi nei Prašome neatsakinėti. Asmuo, kuris padarys šį darbą, turi žinoti apie MIDI ir turėti patirties, jos paskirtis ir funkcijos. ačiū

Jūs reiškia likti, kad gausite ką nors dirbti už jus nemokamai, ir tada padaryti jam išleisti jo firmware nemokamai? Be to, tarkime, asmuo sutinka, jūs padaryti aparatūros sąsajų? Atsakyti į šiuos ir norėčiau būti pasirengęs. Jums reikia paklausti manęs MIDI klausimus, nors - techninės įrangos sąsajų daugiausia, todėl jūs man, kad aš žinau ką nors apie tai.

Niekas šiame pasaulyje yra nemokamas. Aš domiuosi darbo susitarimą su geras žmogus, kuris yra taip linkę imtis šio darbo. Bet koks midi informaciją lengva gauti. Taigi, jei jūs galite kurti įrangos, ir ar firmware, ir esate susipažinę su MIDI ir kodas, norėčiau būti interestee, aptarti toliau

Manęs nedomina pinigus, tačiau galutinis produktas. Galiu padaryti ir schemos ir firmware, bet man reikia kieno nors kito bandymo aparatūros. Mano Setup naudoti PIC18F2550 ir ICSP ir USB jungtys, todėl bus be vargo. Naudojant mano dizainas, galėsite prisijungti prie kompiuterio USB prievadą jūsų sintezatoriaus MIDI uosto. Ar Jus domina? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] (? .. Jis atrodo iš jūsų pranešimą, jei jau kai kurie programinės įrangos pasiruošę, kad taip?)

Taip, galiu bandymo aparatūros ir derinti sistemą, taip pat kurti PCB ir padėti užtikrinti, kad dizainas yra funkcionalus ir lyginti, kas yra prieinama šiuo metu kokybės. Kai tu sakai prisijungti prie PC, jūs - tai bet kurio kompiuterio, Mac arba PC, kaip klasės suderinamas plug n aptikimo kaip MIDI įrenginio žaisti? Tai būtų patartina. Manau, turime perkelti šį pokalbį dabar el. prašome kreiptis į paštą .... galiu siųsti Jums asmeninį pranešimą ačiū

Jūs esate teisingas. Žinoma programinės įrangos pusės (reikalauti) MIDI klasės reikalavimus vairuotojams. Pavyzdžiui, "Windows XP" ateina pasirengę su MIDI USB tvarkykles. Raštu užsakymą MIDI vairuotojams bus pernelyg skausminga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back