Sveiki, prašome padėti "dekoduoti" SMD kodas. Ačiū iš anksto už savo idėjas ir patarimus. PS: Atsiprašau už savo anglų kalbos žinias. Atvykau iš Čekijos Respublikos
Paketas SOT23-5. Jei paieškos internete rasite daug šio paketo komponentai. , Bet jei neturi info apie komponento, tai yra neįmanoma eiti toliau. Mahdi.
Aš niekada matė. Gal žmonės, kuris pardavė jums valdybos "darbo užmokesčio" ant lusto žodį. Ar šis lustas nieko daryti, pardavėjas arba gamintojas? Mahdi.
Taigi yra 3 taškai apsvarstyti: IN, OUT ir V +. Studijų šių kaiščių ir jūs gausite atsakymą į klausimą, kad tai, ką iš tiesų jis yra. Jei mes nebuvo V + galėčiau jums pasakyti, kad jos reguliavimo. Mahdi.
Aš turiu kai kurių schematiškai, jei aš turėjo I diagramos aptikimo ir jo pakeitimo. SMD komponentas paveikslėlis yra neįmanoma, tai yra mažas ir paslėptas. Tačiau ši nuotrauka atitinka tikrove. Ir šis vienetas yra pagaminti po 2007 m..
PIN kartografavimo rodo vairuotojas, panašus į TPS2828 arba 29. TI sąrašus ženklinimas užmokesčio ir TPS2829 ketvirtą atsakymo raidę (ne invertig MOSFET Driver).
radau šių komponentų PA SMD kodas pėdsaką jūs nusiuntėte (paskutinė raidė gali būti papildomos informacijos, pavyzdžiui, gamybos įmonė identifikatorius): BD5240FVE įtampos detektorius 4V iš naujo atidaryti nutekėjimo išvesties BD5240G įtampos detektorius 4v, iš naujo atidaryti nutekėjimo išėjimo BH15PB1WHFV LDO, CE , 1.5V, 150mA patikrinti, kuris yra jūsų atveju (tiriant žinomų signalas eina kaip Vcc GND, ...) tikiuosi būti naudinga.
Vartotojo FVM: Aš patikrinti SMD komponentų TPS2828 galite rekomenduoti man, bet aš ne rasta duomenų lape, kad žymėjimo kodą apsimokėtų. Prašau mane siuntė dokumentus, pagal kurią radote SMD komponentas. Ačiū iš anksto.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.