Ieškau Nuoširdi padėti mano projektinis darbas

1

123vincent

Guest
Hi all,
I am a B-tech galutinis studentas EEK.Per galutinį projektą, i need some nuoširdžiai padėti ir visi.Aš esu suinteresuotas, kad darbo srityje belaidžio komunikacijos.Aš maniau kai kurių sričių, kuriose galėčiau dirbti, todėl man, ar jo įmanoma pakankamai ar ne.
a.Analizė atliekant 802,11 remiant VoIP
b.Jutiklių tinklai
c.Tinklo kodavimo
d.bendradarbiavimo ryšių

Norėdami gauti idėjų, aš perskaičiau kelis IEEE kortelių ir mes pastebėjome, kad daugeliu atvejų, jie, atrodo, naudoti ns2 tinklo simuliatorius remti jų stebėjimas.Aš esu visiškas naujokas ir ns2 programinės įrangos.Taigi, aš labai sumanus, ar ir galima suprasti, ar ne.

Be to, projektas neturėtų būti pernelyg teorinė.Taigi klausia savo nuoširdi patarimus iš u all.Padėkite man pasirinkti tinkamą temą savo projektui.
Linkėjimai,
Vincent

Dziś prezentujemy dwie obudowy dla wymagających użytkowników, z czego jedna nawet dla bardzo wymagających, skłonnych wydać niemałą sumkę na swój dom dla peceta. Przyjrzymy się bowiem po pierwsze białej obudowie NZXT H440 z serii 'H' - interesującej konstrukcji pozbawionej miejsc dla urządzeń 5.25'', z bardzo dopieszczonym wykonaniem i ciekawym desi...

Read more...

123vincent rašė:

Hi all,

I am a B-tech galutinis studentas EEK.
Per galutinį projektą, i need some nuoširdžiai padėti ir visi.
Aš esu suinteresuotas, kad darbo srityje belaidžio komunikacijos.
Aš maniau kai kurių sričių, kuriose galėčiau dirbti, todėl man, ar jo įmanoma pakankamai ar ne.a.Analizė atliekant 802,11 remiant VoIPb.
Jutiklių tinklai

c.
Tinklo kodavimo

d.
bendradarbiavimo ryšių.
Norėdami gauti idėjų, aš perskaičiau kelis IEEE kortelių ir mes pastebėjome, kad daugeliu atvejų, jie, atrodo, naudoti ns2 tinklo simuliatorius remti jų stebėjimas. Esu visiškai naujokas į ns2 programinės įrangos.

Taigi, aš labai sumanus, ar ir galima suprasti, ar ne..
Be to, projektas neturėtų būti pernelyg teorinė.

Taigi klausia savo nuoširdi patarimus iš u all.
Padėkite man pasirinkti tinkamą temą savo projektui.

Linkėjimai,

Vincent

Hey hi cachep ...

Thanks a lot for ur patarimus ..... bet man reikia paklausti ir vienas dalykas ... ši tema yra pernelyg teorinės ????..... m gana skeptiškai 'bout dis .... tai atsakyti. ..

Man įdomu, kad tai spektaklis, susiję su į?Ar skaičių vienalaikių vartotojų, kurie gali būti remiami iš oro sąsaja?

hey hi rmf_rncperf

i tai imitavimas atlikti tai, kai belaidžio tinklo akių tinklus ar taip ..... ar kurti jokių naujų metodų arba protokolas, siekiant pagerinti yra veikimo perduoti balso duomenis tinkle ...

Gerai,
matau ..Štai keletas minčių, kurios gali arba negali būti svarbūs.

1) VoIP yra labai vėluojama jautri paraišką, kad gali būti problema, kai tai įgyvendinama, kurių akių tinklo.

2) I
don't know anything about protokolo jūs paminėti, bet ką aš žinau, kad IP paketus paprastai mažas, mažiau negu 30 baitai.Jie gali paketas gal 4 ar, bet paketai vis dar gana mažas.Tai sudaro užvertė bet komponentas sistemos (paprastai viskas išskyrus oro sąsaja),
kuris yra jautrus paketų per sekundę norma.

Nesate tikras, ar tai padėjo, ar ne, bet kokiu atveju sėkmės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back