idėją Mikrokontroleris pagrįsta paraiška reikia!

P

Puslaidininkiai

Guest
I m trūksta idėją!
Aš noriu įdiegti sistemą, naudojant mikrokontrolerów (AT89C52).Šis projektas susideda iš dviejų modulis:and convert the physical quantity into electrical signal

- Matavimas: priemonė, nors
ir konvertuoti į fizinį kiekį į elektrinį signalą

- Automatinis kontrolė: kai gauna signalą iš matavimo modulio, ji turi kontroliuoti kažkąTipiška taikyti pirmiau nurodytas produktas yra priemonė temperatūra naudojant jutiklis ei LM335, tada, jei tai.viršija vieną maksimalią vertę (pvz: 50 laipsnis Celsijaus), mes ll įjungti ventiliatorius priversti tai.reikėjo sumažinti ir, jei ji nesiekia minimalios vertės, mes ll įjungti lempa šildymo jis.

Ši programa yra toks populiarus, kad aš nenoriu dirbti dar kartą.

Ar kas nors rekomenduoti man klausimu žodis SOMETHING pirmiau automatiškai kontrolės įtaisas arba sistema.

Bet kuri idėja arba nuorodos svetainė appreciated!

Dėkojame iš anksto!

leidžia diskutuoti apie fizinį kiekį ...

projektams, kurie kontroliuoti temperatūros, šviesos (vieta), pripildymo lygio, greitis ir
tt buvo tūkstantį kartų ...

what daugiau neįprastas jutikliai (magnetiniai, chemijos, garso, ...)?

Galite naudoti žiro (Ieškoti GWS PG-03) tapo prieinama dėl mikro inžinerija.Jos yra naudojamos modelio sraigtasparniai prasme rotacija.(The corioli poveikį, arba kažką panašaus?) Jūs netgi galite gauti 3 krypčiai iš.(Analog Devices) Stick į tavo galvą, perkelti savo galvos šone ant šono, kontrolės pelės kursorių ekrane per USB.Ieškokite mama, ne rankų.
Gauk 3 krypčiai vienas, lazdelės ją šalmas, tegul jūsų galva tampa joystick, Play Doom!
Stephan Hawkins gali naudoti vieną perkelti savo Pelės ir contempler jo juodoji skylė.

Atsižvelgdama nerd77 idėja apie magnetinių jutiklių, gauti brushless variklis su Salė jutikliai ir padaryti greičio valdiklio.Thats didelis dalykas pramonė dabar brushless Motorinės kontrolės.Arba jo idėja Garso davikliai, ar ultra-sonic artumo detektoriumi galinio buferių automobilių ar sunkvežimių padėti atbulinės?Arba jo cheminė jutiklio padaryti Sniffer pasakyti, kaip stipriai ŠĮ AB?Arba gauti mėlynojo lazerio ir CCD detektorius su nuskaitymo scratchcards prieš nusipirkti!

Nesvarbu, kas yra populiarus, ar ne.Reikalas tas, kaip ji yra įgyvendinama.Gali būti galima imtis projektą jūs jau žinote ir pridėti šiek tiek unikalią vertę todėl jis bus didesnis nei kiti.

Leiskite pasakyti temerature reguliavimo paprasčiausiai gali būti įgyvendintas - Apie kai virš ar OFF kai žemiau.Bet jei jūs įtraukiate Fuzzy - dalykai smarkiai pasikeitė.Jums minkštųjų reguliavimas.

Dėl projektų, vienas iš mano svajonė yra prabusti kiekvieną dieną ir yra pasiruošęs gėrimo karšta arbata.
Aš nemačiau tokio produkto rinkoje, gali būti iš kavos, bet ne arbata.Arbatos paruošimas yra labai subtilus (aš kalbu apie geros ir aukštos kokybės, pavyzdžiui, Indijos, Ceylon ne Ice Tea bendrovės šiukšles) ir turi specialių temperatūros kontrolės gauti geriausią iš aukštos kokybės arbatos skonis.

Jei bus geras ir bus pirmasis pirkti, tik pm me.

Labas,

Ši nuoroda leis jums daug idėjų:

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/

Iki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back